KING BET Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16» του ελληνικού Κυπέλλου, με τους δύο από τους επτά να είναι ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας – αυτός ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου. Στα Χανιά τα χιόνια όμως έλιωσαν και ο Πλατανιάς είναι έτοιμος για το τέταρτο σερί εντός έδρας παιχνίδι του. Στα τρία προηγούμενα κέρδισε: 3-0 τον Ατρόμητο, 1-0 τον Παναθηναϊκό, 3-2 τη Λάρισα. Αύριο στις 17:15 αντιμετωπίζει τον θριαμβευτή της Τούμπας (1-0) ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν έχει ηττηθεί από τους Χανιώτες: 5 νίκες, 4 ισοπαλίες (οκτώ under). Το Σάββατο θα ακολουθήσει και πέμπτο σερί εντός έδρας ματς για τους Κρητικούς, με τον Ολυμπιακό.
Η συνάντηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη μεταξύ ομάδων της α' κατηγορίας. Οι Θεσσαλονικείς, που είχαν κατοχή 70-30 στον αγώνα με τον ΠΑΣ, έχουν μόνο δύο νίκες στους 10 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες τους στο Κύπελλο, με πιο πρόσφατο το 7-0 τον περασμένο μήνα με τον Πανελευσινιακό.



Η αυριανή μονομαχία με τους Στερεοελλαδίτες θα είναι η πρώτη από τις τρεις μεταξύ τους που θα διεξαχθούν μέσα στον Γενάρη, καθώς εκτός από τον επαναληπτικό στις 24 του μηνός, θα συναντηθούν στο Αγρίνιο και στις 29 για το πρωτάθλημα.

Διπλές είναι οι αναμετρήσεις και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, εκεί όπου δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, παρά μόνο στην παράταση. Η ερχόμενη από οκτώ διαδοχικές επιτυχίες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη μετά Φέργκιουσον εποχή (από το 2009)- υποδέχεται την Τρίτη (22:00) τη Χαλ, επί της οποίας έχει 11 νίκες στις 12 τελευταίες συναντήσεις τους.

Την Τετάρτη (21:45) η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον, εκεί όπου τον Νοέμβριο έφυγε με τη λευκή ισοπαλία. Σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μετά από 14 χρόνια θα βρεθούν ξανά στον τελικό Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, οι οποίες θα τα πουν πρώτα την προσεχή Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Νοκ άουτ είναι οι τέσσερις αγώνες που διεξάγονται αυτό το τριήμερο στο Κύπελλο Ιταλίας. Ολα τα φαβορί αγωνίζονται «μέσα» και προσφέρονται σε αποδόσεις κάτω του 2.00: η Νάπολι με τη Σπέτσια (στο 1.05), η Φιορεντίνα με την Κιέβο, η Γιούβε με την Αταλάντα και η Μίλαν με την Τορίνο. Οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Στο Κύπελλο Ισπανίας έχουμε τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» και στη σελίδα 11 μπορείτε να δείτε τη συχνότητα των προκρίσεων με βάση τα σκορ των πρώτων αγώνων. Στην ίδια σελίδα θα πληροφορηθείτε για τις προκρίσεις - αποκλεισμούς των οκτώ ομάδων που μετέχουν στους νοκ άουτ προημιτελικούς του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις