KING BET Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τον τέταρτο διαδοχικό εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη, εντός με τον Πλατανιά, σε διάστημα δέκα ημερών. Κοινό στοιχείο στους τρεις που προηγήθηκαν ήταν ότι δεν δέχτηκε γκολ. Το ίδιο συνέβη στις τρεις τελευταίες φορές που φιλοξένησε τους Χανιώτες, οι οποίοι πάντως είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων το 1-0 επί του «πράσινων» πριν από δώδεκα μέρες και το 2-2 με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις.
Ο δεύτερος Πανιώνιος ταξιδεύει στα Γιάννενα, εκεί όπου απέφυγε την ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις του (πέντε νίκες). Η ισόβαθμή του Ξάνθη φιλοξενεί τον Ηρακλή, ο οποίος δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Στην Τρίπολη με τον δημιουργικό πριν από λίγες μέρες στο «Καραϊσκάκης» Αστέρα μονομαχεί ο Ολυμπιακός, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό η χωρίς νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις ΑΕΚ.



Τέσσερις νοκ άουτ αγώνες έγιναν για το Κύπελλο Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα, άλλοι τόσοι διεξάγονται σήμερα, αύριο και μεθαύριο, για να σχηματιστούν τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια των προημιτελικών (γνωρίζουμε ήδη τα Νάπολι - Φιορεντίνα, Γουβέντους - Μίλαν). Οπως και τότε, έτσι και τώρα, όλοι οι γηπεδούχοι είναι φαβορί (Ιντερ - Μπολόνια, Σασσουόλο - Τσεζένα, Λάτσιο - Τζένοα, Ρόμα - Σαμπντόρια), όλα κάτω του 1.40, και περιμένουμε να δούμε αν επαληθευτούν όπως και στα τέσσερα ματς της περασμένης εβδομάδας.

Η δεύτερη στη Β’ Αγγλίας Πλίμουθ περιμένει πώς και πώς τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Κρίσταλ Πάλας της μιας νίκης στις 16 τελευταίες υποχρεώσεις της φιλοξενεί την 3η της Α’, Μπόλτον, ενώ η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Λιγκ, Λίνκολν, αντιμετωπίζει τη 14η της Τσάμπιονσιπ, Ιπσουιτς. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο τέταρτος όμιλος ξεκινά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τα ματς Γκάνα - Ουγκάντα και Μάλι - Αίγυπτος. Πλην της Ουγκάντας, στις άλλες τρεις χώρες έχουμε από έναν εκπρόσωπο. Ουακάσο (Παναθηναϊκός) στην Γκάνα, Κουλιμπαλί (Παναθηναϊκός) στο Μάλι, Ουαρντά (Παναιτωλικός και τώρα ΠΑΟΚ) στην Αίγυπτο.

Οι ημιτελικοί στο Κύπελλο Βελγίου είναι διπλοί και το επόμενο διήμερο γίνονται οι πρώτοι αγώνες. Η παρέα του Καρέλη στην Γκενκ αγωνίζεται στην Οστάνδη, εκεί που τον προπερασμένο μήνα υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της την τελευταία πενταετία, 6-0 για το πρωτάθλημα (ο Καρέλης είχε μείνει στον πάγκο). Η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Εουπεν, από την οποία είναι αήττητη εδώ και 8 ματς (5 νίκες). Το βελγικό πρωτάθλημα επαναρχίζει την Παρασκευή, όταν και θα τα ξαναπούμε, μαζί με την Μπουντεσλίγκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις