KING BET Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2017

Πριν από επτά χρόνια ήταν η τελευταία φορά που τρεις ομάδες του Λονδίνου βρίσκονταν στις τρεις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ. Η Τσέλσι θα παραμείνει πρωτοπόρος ακόμα και αν χάσει τα δύο κολλητά ντέρμπι, την Τρίτη εκτός έδρας με την τέταρτη Λίβερπουλ και το Σάββατο εντός έδρας με τη δεύτερη Αρσεναλ. Η τελευταία φιλοξενεί τη γειτονική Γουότφορντ, την ίδια ώρα που η ακόμη πιο γειτονική και τρίτη στη βαθμολογία Τότεναμ θα αγωνίζεται στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» με την ομάδα από την οποία έχει να χάσει από το 2010 (10 νίκες, 3 ισοπαλίες), Σάντερλαντ.
Η πέμπτη Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται ξανά το Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας, εκεί που πέρασε πριν από τρεις εβδομάδες με 5-0 για το Κύπελλο, σκορ που σηματοδότησε το όγδοο over στις δέκα τελευταίες συναντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Χαλ τα λένε μόλις έξι μέρες μετά τη δεύτερη μονομαχία τους για το Λιγκ Καπ, όπου την πρόκριση πήρε η πρώτη αν και έχασε 2-1 (είχε κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς). Αυτή είναι και η μοναδική ήττα στις 19 τελευταίες υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ.

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ είναι οι δύο από τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται ήδη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Τις υπόλοιπες έξι θα τις μάθουμε αυτό το τριήμερο, αρχής γενομένης από σήμερα και τον αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη. Ενας ΟΦΗ που στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια Κυπέλλου δέχτηκε το πολύ ένα γκολ (οκτώ φορές δεν δέχτηκε κανένα). Οι 10 από τις 11 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του με τους Θρακιώτες έληξαν under, όπως και το πρώτο ματς πριν από μία εβδομάδα (1-0 για την Ξάνθη).

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουμε τους ημιτελικούς. Η Μπουρκίνα Φάσο των 13 under στα 15 τελευταία ματς θα προσπαθήσει να παραβιάσει την εστία της Αιγύπτου που έχει να δεχτεί γκολ εδώ και έξι παιχνίδια (14 under στους 15 τελευταίους αγώνες της), ενώ το Καμερούν της μόλις μιας ήττας στις 23 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις του συναντά τη φιναλίστ του προηγούμενου τουρνουά, Γκάνα.

Στο Λιμπερταδόρες διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης, με τη συμμετοχή και των δέκα χωρών της νοτιοαμερικανικής ηπείρου. Μποταφόγκο (εντός με τη χιλιανική Κόλο Κόλο) και Ατλέτικο Παραναένσε (εντός με την κολομβιανική Μιγιονάριος) είναι οι εκπρόσωποι της Βραζιλίας, η Ατλέτικο Τουκουμάν (εντός με την Ελ Νασιονάλ από τον Ισημερινό) η συμμετοχή της Αργεντινής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις