KING BET Παρασκευής 27 Iανουαρίου 2017

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Μπάγερν με το 2-1 στο Φράιμπουργκ, έχοντας 13 νίκες σε 17 αγωνιστικές. Μία λιγότερη έχει η Λειψία, η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά. Καμία από τις δύο όμως δεν διατήρησε το αήττητο στον πρώτο γύρο. Αυτή που το κατάφερε, έστω και αν έφερε 10 ισοπαλίες, ήταν η Χόφενχαϊμ. Η οποία, με τον νεαρότερο προπονητή στην Μπουντεσλίγκα -ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα κλείσει τα 30 τον Ιούλιο- βρίσκεται στην τρίτη θέση και φιλοξενείται αυτήν την αγωνιστική από τη Λειψία. Τη νεογέννητη, τη νεοφώτιστη Λειψία, αυτήν που εντός έδρας έχει πετάξει μόνο δύο βαθμούς. Οι δύο εκπλήξεις του πρώτου γύρου λοιπόν συγκρούονται στην αφετηρία του δεύτερου.
Την Τρίτη η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε με μεγαλοπρεπές τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, νικώντας 4-1 εκτός έδρας την Μπορντό.



Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μονακό, η οποία μία μέρα μετά επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νανσί. Πριν από την πρωταπριλιάτικη αναμέτρησή τους στη Λυών θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο κυριακάτικο παιχνίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα. Νωρίτερα, η ομάδα που βρίσκεται ανάμεσά τους, η Νις των τριών διαδοχικών ισοπαλιών και της καλύτερης άμυνας, θα υποδεχθεί την 5η Γκινγκάμπ, η οποία έφυγε με το «τρίποντο» από τις δύο προηγούμενες παρουσίες της στη Νίκαια.

Η πρωτοπόρος Λίνκολν και η 15η Σάτον είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι της Νάσιοναλ Λιγκ στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Και οι δύο παίζουν εντός, με συλλόγους από την Τσάμπιονσιπ: την πρωτοπόρο Μπράιτον και την τρίτη Λιντς. Δεκατρείς είναι οι ομάδες της Πρέμιερ σε αυτήν τη φάση, δύο θα αποκλειστούν σίγουρα, καθώς παίζουν μεταξύ τους: Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι, Σαουθάμπτον - Αρσεναλ.

Στην Ιταλία, η Σαμπντόρια θα ζητήσει τα… ρέστα από τον προ δέκα ημερών αποκλεισμό της από τη Ρόμα στο Κύπελλο, την πιο βαριά ήττα της την τρέχουσα περίοδο (4-0). Επτά ματς πλέον χωρίς νίκη οι Γενοβέζοι, πέντε σερί επιτυχίες για τους «τζιαλορόσι». Νοκ άουτ από δω και πέρα οι αγώνες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αύριο Μπουρκίνα Φάσο - Τυνησία και Σενεγάλη - Καμερούν, την Κυριακή ΛΔ Κονγκό - Γκάνα και Αίγυπτος - Μαρόκο. Οι ημιτελικοί μεσοβδόμαδα, μαζί με εμβόλιμη Πρέμιερ και ημιτελικά Κυπέλλου Ισπανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις