KING BET Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Στους πρώτους αγώνες του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας στην περσινή περίοδο κέρδισαν μόνο οι 10 από τις 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Και αν οι 8 αγωνίζονταν μεταξύ τους, οπότε δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο, η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πάντα η ευκαιρία μας για να βγάλουμε σημαντικό κέρδος. Στις σελίδες 18-23 μπορείτε να βρείτε όλες τις σκέψεις των προπονητών για την ενδεκάδα τους, όσοι από αυτούς βέβαια πρόλαβαν να τις… κοινοποιήσουν, μιας και μέχρι χθες στην Πρέμιερ Λιγκ υπήρχε δράση.
Η ομάδα που βρίσκεται στην πιο χαμηλή κατηγορία από τις 64 που μετέχουν στην εν λόγω φάση είναι η Στόουρμπριτζ. Κατέχει την ένατη θέση στη Νόρθερν Πρέμιερ Λιγκ (7η κατηγορία), έχοντας να ηττηθεί σε όλες τις διοργανώσεις από τις 29 Οκτωβρίου (13 αγώνες). Αγωνίζεται στην έδρα της πέμπτης στη Β’ Αγγλίας (4η κατηγορία) Γουίκομ, η οποία έχει επίσης ένα δυνατό αήττητο σερί, που κρατάει από τις 9 Νοεμβρίου (11 αγώνες). Στον προηγούμενο γύρο η Στόουρμπριτζ πέταξε έξω σύλλογο α’ κατηγορίας, τη Νορθάμπτον (1-0).



Ο Σαμ Αλαρνταϊς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της 17ης στην Πρέμιερ Λιγκ Κρίσταλ Πάλας την Boxing Day (1-1 στην έδρα της Γουότφορντ). Συνέχισε την Πρωτοχρονιά στο «Εμιρεϊτς» (2-0 από την Αρσεναλ) και προχθές εντός με τη Σουόνσι (1-2). Το Σάββατο ο Big Sam θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του νίκη με την καινούρια του ομάδα στο Μπόλτον, εκεί που πέρασε έντεκα χρόνια ως παίκτης και οκτώ ως προπονητής. Για τα συναισθήματα που τρέφουν για αυτόν οι οπαδοί της δεύτερης στην Α’ Αγγλίας Μπόλτον μπορείτε να πληροφορηθείτε στη σελίδα 12.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τη συνάντηση Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι, τη μία από τις τέσσερις, όπως και πέρσι, συγκρούσεις ομάδων Πρέμιερ στον τρίτο γύρο. Οι δέκα τελευταίες μονομαχίες τους είχαν από δύο γκολ και πάνω (οκτώ over), με πιο πρόσφατη αυτήν τον Αύγουστο για το πρωτάθλημα (3-1 η Σίτι στο Μάντσεστερ).

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Λέστερ πέφτει με ομάδα της Πρέμιερ στην πρώτη της υποχρέωση για το Κύπελλο (προκρίθηκε μόνο στη μία από τις τρεις προηγούμενες). Αντίπαλός της το Σάββατο είναι η Εβερτον, από την οποία έχασε 2-0 εντός έδρας στις 26 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα, στο όγδοο διαδοχικό παιχνίδι που δέχτηκε γκολ από τους γηπεδούχους το Σάββατο «μπλε» του Λίβερπουλ.

Μελετήστε, ακολουθείστε την έμπνευσή σας και καλή επιτυχία. Ραντεβού ξανά την Τρίτη με Κύπελλο Ελλάδας, προημιτελικά Λιγκ Καπ Γαλλίας και ημιτελικά Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις