KING BET Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα για το 2017 τυχαίνει να είναι και η… 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η επίσημη, αυτή που είχε αναβληθεί τον Αύγουστο. Στους πρώτους αγώνες του έτους εμπλέκονται η ομάδα που έκλεισε το 2016 με το καλύτερο σερί και εκείνη που το αποχαιρέτισε με το χειρότερο. Αν η Ξάνθη περάσει νικηφόρα σήμερα (17:15) από το «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, τις πέντε διαδοχικές νίκες. Με τρεις σερί ήττες είπε αντίο στον παλιό τον χρόνο ο Λεβαδειακός, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ των τεσσάρων σερί επιτυχιών σε Γιουρόπα, Κύπελλο και πρωτάθλημα.


Αύριο στις 19:30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, επί του οποίου έχει 11 σερί εντός έδρας νίκες, οι οκτώ με over. Νωρίτερα, στις 17:15, η ΑΕΚ των 4 ισοπαλιών στις 5 τελευταίες υποχρεώσεις της φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, με τον οποίο έχει μόνο under και No Goal (τέσσερα ματς). Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Πέμπτη στην Κρήτη με τον Πλατανιά, εκεί που δεν νίκησε στις τρεις πρώτες επισκέψεις του, τα κατάφερε όμως στις επόμενες δύο, με το ίδιο σκορ: 2-3.

Η έκδοση της εφημερίδας σήμερα Δευτέρα έγινε όμως για λόγους… αγγλικούς. Με εξαίρεση την 29η Δεκεμβρίου, στην Πρέμιερ υπάρχουν ανελλιπώς αγώνες από την Boxing Day (26/12), και συνεχίζονται σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Τότε, την Τετάρτη, διεξάγεται και η ιντριγκαδόρικη αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι, οι οποίες συναντήθηκαν και πριν από πέντε εβδομάδες. Το 2-1 της Τσέλσι στα τέλη Νοέμβρη επιμήκυνε στους 30 αγώνες το εντός έδρας αήττητο σερί επί της αντιπάλου της (19 νίκες, 11 ισοπαλίες). Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» όμως είναι αλλιώς. Ακόμα θυμούνται εκεί στην Τσέλσι την πεντάρα της προπέρσινης Πρωτοχρονιάς (5-3). Πέρσι, δε, έμειναν στο 0-0, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς νίκη στο βόρειο Λονδίνο.


Η Ευρωλίγκα κινήθηκε σε ρυθμούς… Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το παράκανε. Πήρε το φυσιολογικό ρεπό των πέντε ημερών και ξεκινά πάλι, με τέσσερις αγώνες, την Πέμπτη. Ημέρα που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως και η King Bet, καθώς την Παρασκευή είναι των Φώτων, ημέρα αργίας, όχι όμως για τους «αιώνιους», που θα συγκρουστούν στο «ΣΕΦ» για τη 16η αγωνιστική του ανανεωμένου και ενδιαφέροντος αυτού διεθνούς τουρνουά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις