KING BET Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2017

Οι έξι από τους επτά αγώνες της αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα είχαν από δύο γκολ, ο άλλος δεν είχε κανένα. Ολοι έληξαν under. Με το δευτεριάτικο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ θα γνωρίζουμε την Τρίτη αν είχαμε το πρώτο «8 στα 8» under. Το προσεχές τριήμερο δεν έχουμε εμβόλιμη, μόνο το εξ αναβολής ματς της Βέροιας με τον Ηρακλή. Που συναντήθηκαν το Σάββατο για τον… β’ γύρο και ήρθαν 1-1 με γκολ στο δεκάλεπτο 50’-60’. Στο πρόγραμμα ωστόσο υπάρχει Κύπελλο: πέντε πρώτα ματς και δύο επαναληπτικοί.
Τα εκτός έδρας 2-0 των Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων και Παναιτωλικού αντιστοίχως τους προσφέρουν μια άνεση στους επαναληπτικούς που διεξάγονται Τετάρτη και Πέμπτη. Τώρα που οι πάγοι έλιωσαν, ο τρίτος στη Φούτμπολ Λιγκ και ερχόμενος από τρεις νίκες Αρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ η δεύτερη στη Β’, Λαμία, τον Ατρόμητο.



Πρώτες αναμετρήσεις για τα δύο ζευγάρια από τη Σούπερ Λίγκα, Λεβαδειακός - ΑΕΚ και Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα. Το δεύτερο από τα τέσσερα σερί εντός έδρας παιχνίδια της δίνει η Λίβερπουλ (ακολουθούν αυτό με τη Γουλβς το Σάββατο για το Κύπελλο και εκείνο με την Τσέλσι την Τρίτη για το πρωτάθλημα). Στο πρώτο, πριν από τρεις μέρες, έχασε από την ουραγό ως τότε Σουόνσι με 3-2. Αύριο αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της τελευταίας για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Θυμίζουμε ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ αρχίζει να μετράει μόνο από τη στιγμή που το ματς πάει στην παράταση.

Για τον ίδιο θεσμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί στο Χαλ έχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς. Οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν επίσης υποχρεώσεις για το Κύπελλο το Σαββατοκύριακο (Φούλαμ - Χαλ, Μάντσεστερ Γ. - Γουίγκαν) θα συναντηθούν ξανά την άλλη εβδομάδα, στο Μάντσεστερ, για την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ.

Στην Ιταλία διεξάγονται οι δύο από τους τέσσερις νοκ άουτ προημιτελικούς: Νάπολι - Φιορεντίνα και Γιουβέντους - Μίλαν. Μόλις μία νίκη για τη Φιορεντίνα στις 14 τελευταίες συναντήσεις της με τη Νάπολι, επτά αγώνες χωρίς νίκη στο Τορίνο επί της Γιούβε η Μίλαν.

Το ζευγάρι του τελικού του Λιγκ Καπ θα μάθουμε στη Γαλλία, ένας θεσμός που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωτοπόρος στη Γαλλία Μονακό υποδέχεται τη 12η Νανσί και η 9η Μπορντό την 3η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωτευουσιάνοι πέρασαν νικηφόρα από το Μπορντό μόνο στις 3 από τις 11 τελευταίες επισκέψεις τους εκεί.

Στο 1.50 προσφέρεται το διπλό της Ρεάλ στο Βίγκο, απέναντι σε μια Θέλτα που έχει το υπέρ της 2-1 από τον πρώτο αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα. Ακόμα πιο χαμηλά βρίσκουμε τον άσο της Μπαρτσελόνα επί της Σοσιεδάδ (1-0 η Μπάρσα στο πρώτο ματς), ενώ η Ατλέτικο με τις οκτώ σερί νίκες της επί της Εϊμπαρ (3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη) κοιτάζει ήδη τα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις