KING BET Παρασκευής 26 Μαΐου 2017

Στο γκολ κρίθηκαν τα 4 τελευταία της Αρσεναλ με την Τσέλσι σε ουδέτερο γήπεδο. Στα 3 κέρδισε η Τσέλσι, όλα με 2-1. Ο μεταξύ τους τελικός Κυπέλλου το Σάββατο (19:30) είναι το πρώτο από τα τρία ματς που θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ» μέσα σε δύο 24ωρα. 
Την Κυριακή (17:00) η Μπλάκπουλ, που το 2011 έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ και φέτος τρεις κατηγορίες πιο κάτω, αντιμετωπίζει την Εξετερ, η οποία δεν έχει περάσει πάνω από την Α’ Αγγλίας. Εκεί φιλοδοξεί να παίζει τη νέα σεζόν, αν νικήσει στον τελικό των πλέι οφ την «Πουλ».
Το 1972 ήταν η τελευταία χρονιά της Χάντερσφιλντ στην ανώτατη κλίμακα. 

Στον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ (Δευτέρα, 17:00) συναντά τη Ρέντινγκ, παρούσα στην Πρέμιερ πριν από 4 χρόνια. 

Στον τέταρτο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου παίζει η Ντόρτμουντ. Κοινό στοιχείο των τριών προηγούμενων, εκτός του ότι έγιναν στο Βερολίνο, ότι τους έχασε. Αντίπαλός της τώρα (Σάββατο, 21:00) η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που πήρε τελευταία φορά το τρόπαιο το ’88 (1-0 την Μπόχουμ). 

Τέταρτη σερί παρουσία και για την Μπαρτσελόνα στον τελικό Κυπέλλου. Νίκησε στους 2 από τους 3 προηγούμενους, με πιο πρόσφατο το 2-0 (παρ.) πέρσι επί της Σεβίλλης στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Μαδρίτης. Εκεί που γίνεται και αύριο (22:30) το ματς με την Αλαβές, τη μοναδική ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα την Μπάρσα (2-1), η οποία πήρε ρεβάνς στον β’ γύρο (6-0). 

Τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με τη 18η Κροτόνε να υποδέχεται την 4η Λάτσιο και τη 17η Εμπολι να παίζει εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Παλέρμο. Μία εκ των δύο θα υποβιβαστεί. 

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και στην Τσεχία. Η Σλάβια Πράγας κατακτά τον τίτλο με νίκη στο εντός με την 11η Μπρνο. Παραμονεύει η Βικτόρια Πλζεν, που την ίδια ώρα (Σάββατο, 18:00) παίζει με τη Ζίχλαβα που κινδυνεύει με υποβιβασμό. 

Ούτε γκολ δεν έχει πετύχει η Γκιμαράες στα 9 τελευταία με την Μπενφίκα, ζευγάρι που αποτελεί τον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας (Κυριακή, 19:15, Οέιρας). Το Κύπελλο Ρουμανίας, που δεν θα της δώσει ευρωπαϊκή έξοδο διότι δεν πήρε την άδεια της ΟΥΕΦΑ, θα προσπαθήσει να κατακτήσει στο ουδέτερο Πλοϊέστι η Βολουντάρι απέναντι στην Αστρα (Σάββατο, 20:45). 

Κλείνουμε με ακόμη τρεις τελικούς Κυπέλλου, όλοι το Σάββατο. Η αήττητη στη Σκωτία Σέλτικ πάει για το τρεμπλ κόντρα στην Αμπερντίν (17:00, «Χάμπντεν Παρκ»), η Παρτίζαν έχει το πλεονέκτημα έδρας και στοχεύει στο νταμπλ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (20:00), στην πόλη της παίζει η Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ (22:00).  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις