KING BET Παρασκευής 5 Μαΐου 2017

Τσέλσι και Τότεναμ συνεχίζουν να… κυνηγιούνται, έχοντας να δώσουν ακόμη τέσσερις αγώνες. Την Παρασκευή η Τότεναμ αγωνίζεται δέκα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την έδρα της, εκεί που τον Αύγουστο θα γίνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στον πρώτο γύρο η Τότεναμ νίκησε με δύο γκολ στο τελευταίο δίλεπτο (3-2), ενώ έχασε στις 3 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας συναντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ.
Μακριά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ θα δώσει συνολικά τους τρεις από τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της (Λέστερ, Χαλ οι άλλοι δύο), ενώ το εντός έδρας, την επόμενη Κυριακή, είναι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της Τσέλσι αντιθέτως είναι εντός. Τη Δευτέρα με τη Μίντλεσμπρο το πρώτο, αυτά με Γουότφορντ και Σάντερλαντ τα άλλα (εκτός έχει τη Γουέστ Μπρομ).



Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ είναι μαζί με την Μπάγερν οι μοναδικές αήττητες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Το Σάββατο οι δύο πρώτες παίζουν μεταξύ τους και διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτήν βρίσκεται ήδη η Χόφενχαϊμ, έναν βαθμό μπροστά από την αντίπαλό της.

Την αήττητη εδώ και έξι ματς Τορίνο φιλοξενεί η Γιουβέντους, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο. Χαρακτηριστικό της Τορίνο είναι τα δεκατρία διαδοχικά γκολ/γκολ στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη Ρόμα αγωνίζεται στο «Σαν Σίρο» με τη Μίλαν, ενώ η τρίτη Νάπολι υποδέχεται την Κάλιαρι.

Η πρωτοπόρος στην Ισπανία Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την πέμπτη της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ, επί της οποία έχει έξι σερί νίκες στο «Καμπ Νόου», όλες με over. Η ισόβαθμή της Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης και ερχόμενης από πέντε σερί ήττες. Γρανάδα.

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Νις (3-1) έδωσε προβάδισμα τριών βαθμών στη Μονακό, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο, εντός με τη Σεντ Ετιέν. Η τελευταία αποτελεί και τη μοναδική εκτός έδρας υποχρέωση της Παρί στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν (την άλλη εβδομάδα). Αύριο υποδέχεται την Μπαστιά, ενώ την τελευταία αγωνιστική την Καέν.

Οι Φορτούλα, Σκαρτάδος, Κούδας, Γκουερίνο από τη μία, και οι Αρβανίτης, Μανωλάς, Αρδίζογλου, Μαύρος από την άλλη, έπαιξαν την τελευταία φορά που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναντήθηκαν στον τελικό Κυπέλλου. Ηταν 1983, στο «ΟΑΚΑ», με τον «δικέφαλο» του Νότου να επικρατεί 2-0 (27’, 80’) και να κάνει το τρία στα τρία σε τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Ο φετινός τελικός λαμβάνει χώρα στο «Πανθεσσαλικό», με τον «δικέφαλο» του Βορρά να προσφέρεται ελαφρώς φαβορί. Το Σάββατο, στον Βόλο, στις 20:30.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις