KING BET Τρίτης 9 Μαΐου 2017

Το εκτός έδρας 2-0 της Γιουβέντους επί της Μονακό και το εντός έδρας 3-0 της Ρεάλ επί της Ατλέτικο δίνουν στη «μεγάλη κυρία» και τη «βασίλισσα» το έναυσμα να σκέφτονται σιγά σιγά τον τελικό της διοργάνωσης που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου στο Τάλιν και ολοκληρώνεται στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ.
Η Γιουβέντους έχει να χάσει εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και 18 αγώνες (11 νίκες), ενώ η Μονακό δέχτηκε γκολ στις 11 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στη διοργάνωση. Η Ρεάλ νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τη συμπολίτισσά της με 3-0, η πρώτη ήταν τον Νοέμβριο για το πρωτάθλημα, στην πρώτη της επιτυχία στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετά από 7 αγώνες.
Προβάδισμα για τον τελικό πήραν και οι Αγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 4-1 εντός επί της Λυών και το 1-0 εκτός επί της Θέλτα αντιστοίχως.



Ο Αγιαξ πάντως έχει μόνο δύο νίκες στους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δέχτηκε γκολ στις έξι πιο πρόσφατες υποχρεώσεις του μακριά από το Αμστερνταμ. Από τις 10 Σεπτεμβρίου έχει να ηττηθεί εντός έδρας η Γιουνάιτεντ, έχοντας 17 νίκες και 11 ισοπαλίες. Τέσσερις νίκες (όλες με under) σε 21 εκτός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση για τη Θέλτα.

Ρεβάνς του τελικού του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής) στην Κολομβία. Η Σαπεκοένσε θα επιχειρήσει να κάνει ξανά το ταξίδι στο Μεντεγίν, αυτό που τον Νοέμβριο σκόρπισε τον θάνατο και την οδύνη στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 2-1 στο πρώτο ματς πριν από έναν μήνα. Ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, οπότε αν η Ατλέτικο νικήσει με ένα γκολ διαφορά, το ματς πάει στην παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι.

Η 62η Eurovision ξεκινά απόψε στις 22:00 στο Κίεβο. Ανάμεσα στις 18 χώρες που μετέχουν στον πρώτο ημιτελικό είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, αλλά και 4 από τα 7 πρώτα φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό σύμφωνα με τις εταιρίες. Οι 10 από τις 18 θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Την Πέμπτη την ίδια ώρα θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, από το οποίον θα προκριθούν άλλες 10 χώρες (από τις 18).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις