KING BET Τρίτης 13 Ιουνίου 2017

H 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη ολοκληρώθηκε, με την Εθνική μας να παίρνει σπουδαίο αποτέλεσμα από τη Βοσνία στη Ζένιτσα (0-0) και να παραμένει φαβορί για τη 2η θέση του ομίλου. Με… συνταγή Οτο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, η Ελλάδα έκανε σχεδόν τέλειο τακτικά ματς, είχε και μια… ευκαιριάρα προς το φινάλε να πάρει και το τρίποντο, αλλά προφανώς ο βαθμός δεν μας χάλασε. Το είπε και παραμονές του αγώνα ο αρχηγός Σωκράτης Παπασταθόπουλος την ώρα που… έσβηνε τα κεράκια, ότι είτε ο ένας βαθμός είτε οι τρεις, θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

Οι Εθνικές ομάδες θα μας απασχολήσουν και το επόμενο διάστημα, σήμερα διεξάγονται κάποια ενδιαφέροντα φιλικά ματς, με καλύτερο όλων το Γαλλία – Αγγλία στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού. Οι δύο ομάδες έρχονται από γκέλες στα προκριματικά, με κοινό στοιχείο ότι οι γκολκίπερ τους, Γιορίς και Χαρτ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για τα λάθη που έκαναν (ο Γιορίς έφαγε γκολ από τη… σέντρα κόντρα στη Σουηδία, ο Χαρτ δέχθηκε δύο γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 87’ και το 90’ απέναντι στη Σκωτία).


Επιπλέον, από το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή γεύση από Μουντιάλ, καθώς ξεκινάει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, περίπου έναν χρόνο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οκτώ ομάδες, δύο όμιλοι, σέντρα με το Ρωσία – Νέα Ζηλανδία, στην Αγία Πετρούπολη. Στη διάθεσή σας το πρόγραμμα, ο τρόπος διεξαγωγής αλλά και τα ρόστερ των ομάδων, ώστε να αρχίσετε να προετοιμάζεστε…

Από ‘κει και πέρα, Βραζιλίες. Φουλ πρόγραμμα σε 1η και 2η κατηγορία, δεύτερη εμβόλιμη σε έναν μήνα και ως το τέλος Ιουνίου θα έχουμε ακόμα μία! Ηδη τα πρώτα σημάδια κούρασης έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αυτές που προς το παρόν δείχνουν ανεπηρέαστες είναι η Κορίνθιανς στην 1η και η Ζουβεντούδε στη 2η κατηγορία. Αμφότερες αήττητες, δείχνουν από νωρίς τα… δόντια τους. Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι το Σάντος – Παλμέιρας, σε μια φάση που προσπαθούν να βρουν ρυθμό μετά το μέτριο ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει.

Πλέι οφ Β’ Ισπανίας, Φινλανδία, Ισλανδία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Κολομβία, Κύπελλο Αργεντινής, Ισημερινός, Βολιβία, Περού και Κύπελλο Αμερικής είναι τα υπόλοιπα που παίζουν μεσοβδόμαδα και μπορείτε να βρείτε για όλα αυτά αναλύσεις, στατιστικά και προτάσεις!

Και μπορεί η ελληνική Basket League να ολοκληρώθηκε την Κυριακή με το μπρέικ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι μπασκετικοί τελικοί σε Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία και Γαλλία συνεχίζονται και μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξή τους στη σελίδα 42.


ΥΓ. Ο Σάββας Σπανούδης είναι στη Χίο, ξεκουράζει το… δόλιο του κορμί μετά τους 33 φετινούς ημιμαραθωνίους που έτρεξε και τους καμιά 300αριά συνολικά στην αθλητική του καριέρα. Από εκεί, έψαξε, μίλησε και έγραψε την ιστορία της Christos FC, η οποία συμμετέχει στο Κύπελλο Αμερικής. Και, όπως καταλαβαίνετε, προφανώς έχει ελληνικές ρίζες. Τις οποίες βρήκε ο Σάββας και η… γραμματέας του και τις παρουσιάζουν στο Νενικήκαμεν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις