KING BET Τρίτης 27 Ιουνίου 2017

Στις 3 Ιουνίου έγινε ο θεαματικός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιούβε και τη Ρεάλ. Είκοσι τέσσερις μέρες μετά, σήμερα δηλαδή, 27 Ιουνίου, ξεκινά η νέα διοργάνωση.
Ο πρώτος προκριματικός γύρος περιλαμβάνει πέντε ζευγάρια (δέκα ομάδες), τις πρωταθλήτριες Βόρειας Ιρλανδίας, Σαν Μαρίνο, Ουαλίας, Γιβραλτάρ, Αρμενίας, Ανδόρας, Μάλτας, Εσθονίας, Νήσων Φερόε και Κοσόβου. Εκεί, στο Κόσοβο, η πέντε φορές δεύτερη, Τρέπτσα ’89, κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα, και έχει έτσι την ευκαιρία να παίξει στα… αστέρια.
Και αν περάσει τη Βίκινγκουρ Γκότα των Νήσων Φερόε θα ξανακάνει το ταξίδι στον βόρειο Ατλαντικό ωκεανό για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισλανδίας, Χαφναρφιόρντουρ. Το πρόγραμμα για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά, αλλά και τις ημερομηνίες κληρώσεων και αγώνων της διοργάνωσης, θα τα βρείτε στις σελίδες 16-17.



Οπως θα διαπιστώσετε μέσα από το πρόγραμμα, οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα μας συνοδεύουν κάθε εβδομάδα από σήμερα μέχρι και τις 2 Αυγούστου. Στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκουμε μπροστά μας ομάδες όπως η ουαλική Κόνας Κι, η αρμενική Γκαντζάσαρ και η μολδαβική Μιλσάμι, οι οποίες θα αναμειχθούν στη συνέχεια με τις πιο γνωστές μας, Γκαμπάλα, Εστερσουντ και Μπνέι Γιεχούντα. Η συνάντηση της Σιράκ (Αρμενία) με την Γκόριτσα (Σλοβενία) βρίσκεται στο ενδιαφέρον του Πανιωνίου, καθώς από εκεί θα βγει η αντίπαλός του στον δεύτερο προκριματικό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο Καζάν την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα, Χιλή, στον πρώτο ημιτελικό του Συνομοσπονδιών. Μία μέρα αργότερα, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία συναντά στο Σότσι την κάτοχο του Κυπέλλου Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, Μεξικό. Και τα 12 ματς της διοργάνωσης έως τώρα είχαν γκολ, τα 11 από αυτά από δύο και πάνω.

Σήμερα στην Πολωνία διεξάγονται οι ημιτελικοί στο Euro U21, εκεί που έχουν μείνει οι παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης. Στις 19:00 η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία, ζευγάρι του τελικού πριν από τέσσερις διοργανώσεις (4-0 η Γερμανία) και στις 22:00 η Ισπανία μονομαχεί με την Ιταλία, ζευγάρι του τελικού πριν από δύο τουρνουά (4-2 η Ισπανία).

Η Christos FC αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αμερικής, όμως στους «16» (νοκ άουτ) συνεχίζουν ακόμα κάποιες ομάδες κατώτερων κατηγοριών, όπως το Μαϊάμι, το Σινσινάτι και το Σακραμέντο.

Προημιτελική φάση στο Κύπελλο Βραζιλίας, με την κάτοχο Γκρέμιο να υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε. Η φιναλίστ Ατλέτικο Μινέιρο παίζει επίσης εντός, με την Μποταφόγκο. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν σε έναν μήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις