KING BET Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017

Οι νικητές των τριών εκ των τεσσάρων τελευταίων Euro U21 συναντιούνται στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Κρακοβία. Ο βασικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαούλ, ο σκόρερ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάρκο Ασένσιο, o Θεμπάγιος της Θέλτα (30/2 φέτος) και ο βασικός μέσος της Αρσεναλ, Μπεγερίν, είναι από τη μία μεριά (Ισπανία). Από την άλλη (Γερμανία), ο Γκνάμπρι της Βέρντερ Βρέμης (27/11), ο Φίλιπ της Φράιμπουργκ (25/9), ο Νταχούντ της Γκλάντμπαχ (28/2, στην Ντόρτμουντ τη νέα σεζόν) και ένα σωρό άλλοι βασικοί στις ομάδες τους παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων έχουν πατήσει ήδη τα 23, μιας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι από 1/1/94 και έπειτα.
Παίκτες γεννημένοι από την 1η Γενάρη του 1998 και μετά έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Euro U19 που ξεκινά την Κυριακή στην Τιφλίδα και το Γκόρι.



Οι περσινοί νικητές και φιναλίστ (Γαλλία και Ιταλία) απουσιάζουν, όπως και οι προπέρσινοι (Ισπανία και Ρωσία). Στη φετινή οκτάδα βρίσκεται η πρωταθλήτρια το 2014, Γερμανία, και η αντίπαλός της σε εκείνον τον τελικό (1-0), Πορτογαλία. Η διοργανώτρια Γεωργία μετέχει για δεύτερη φορά (πρώτη ήταν το 2013), ενώ ντεμπούτο κάνει η Σουηδία. Την οκτάδα του τουρνουά συμπληρώνουν οι Αγγλία, Τσεχία, Βουλγαρία και Ολλανδία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες τα Μέσα έχουν πέσει πάνω στο Σινσινάτι, την ιδρυθείσα πριν από 22 μήνες ομάδα της τρίτης κατηγορίας που απέκλεισε στους «16» το δεύτερο στη βαθμολογία του MLS, Σικάγο, και προκρίθηκε στα προημιτελικά (0-0, 3-1 στα πέναλτι). Στον Καναδά, το Τορόντο κατέκτησε τον τίτλο νικώντας 2-1 το Μοντρεάλ (1-1 το πρώτο ματς). Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, με το αήττητο εδώ και 9 αγωνιστικές Σικάγο να υποδέχεται τώρα το Βανκούβερ, το οποίο κέρδισε μόνο στη μία από τις επτά συναντήσεις τους.

Το σουηδικό πρωτάθλημα επαναρχίζει έπειτα από έναν μήνα παύσης. Η πρωτοπόρος Μάλμε φιλοξενεί την τελευταία Εσκιλστούνα και η δεύτερη Νόρκεπινγκ παίζει με τη δέκατη Ερεμπρο, από την οποία έχει να χάσει 6 χρόνια (8 ματς). Στην Α’ Νορβηγίας, όπου είχαμε επτά γκολ/γκολ στα οκτώ ματς της περασμένης εβδομάδας, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Η Μπραν, δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά μακράν με την παραγωγικότερη επίθεση του πρωταθλήματος, υποδέχεται την 6η Βαλερένγκα (4-6 γκολ στις έξι τελευταίες μεταξύ τους μονομαχίες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις