King Bet Τρίτης 1 Αυγούστου 2017

Μόνο οι 7 από τους 15 γηπεδούχους νίκησαν στους πρώτους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τέσσερις επικράτησαν 1-0: Σλάβια Πράγας - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Βαρντάρ - Κοπεγχάγη, Βιιτορούλ - ΑΠΟΕΛ, Μάριμπορ - Χαφναρφιόρντουρ. Οι άλλοι τρεις «άσοι» είχαν δύο γκολ διαφορά, ενώ έξι ματς έληξαν ισόπαλα.
Τα μοναδικά διπλά της περασμένης εβδομάδας στη διοργάνωση ήρθαν από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε χαρά στους ημίγυμνους φίλους της κρατώντας ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από 33 παιχνίδια στη διοργάνωση (2-0), ενώ ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στο Βελιγράδι (3-1) επιμήκυνε σε 6 ματς το αήττητό του τον μήνα Ιούλιο.
Under έληξαν τα 19 από τα 29 παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη εβδομάδα. Ανάμεσά τους ήταν τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων.



Μετά από 4 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες με ελληνικούς συλλόγους, η Γκάμπαλα υπέστη την πρώτη της ήττα, 1-0 από τον ανώτερο Παναθηναϊκό που είχε είκοσι προσπάθειες για γκολ –τρεις οι Αζέροι. Το συγκεκριμένο σκορ θα προσπαθήσει να ανατρέψει απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει μόνο μία ισοπαλία στους 19 ευρωπαϊκούς αγώνες του τον τρέχοντα αιώνα (8 νίκες).

Το 1-1 του χωρίς Ελληνα στην αρχική του ενδεκάδα ΠΑΟΚ στο Κίεβο με την Ολίμπικ Ντονέτσκ ήταν το όγδοο «2-3 γκολ» στις έντεκα τελευταίες υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Εντός έδρας ο «δικέφαλος» έχει 10 No Goal στα 11 τελευταία του στον θεσμό.

Με έναν Κύπριο στην ενδεκάδα τους, ΑΕ Λεμεσού και Απόλλων Λεμεσού, έφυγαν με ελπιδοφόρα αποτελέσματα από τις έδρες των Αούστρια Βιέννης και Αμπερντίν, 0-0 και ήττα 2-1 αντιστοίχως. Η ΑΕΚ Λάρνακας, με τους Αντωνιάδη και Λάμπαν μοναδικούς μη ξένους, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ντινάμο Μινσκ και έβαλε επίσης τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάνσας, Νέα Υόρκη και Σαν Χοσέ έχουν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αμερικής. Η τέταρτη θέση θα καλυφθεί αύριο με μία εκ των Μαϊάμι και Σινσινάτι, ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας.

Στη σελίδα 43 θα μάθετε τα βασικά στοιχεία για τις 20 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Σαμπιονά, όπως και την εκτίμηση του Χρήστου Στεργίου για τη νέα σεζόν που ξεκινάει την Παρασκευή με το Τουλούζ - Μονακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις