King Bet Τρίτης 25 Ιουλίου 2017

Δεκαπέντε αγώνες διεξάγονται στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και αύριο (πρώτοι αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο). Στους δύο από αυτούς εμπλέκονται οι εκπρόσωποί μας, με αντιπάλους τους ομόθρησκους Ρώσους και Σέρβους.
Η αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η πρώτη της ΑΕΚ στη διοργάνωση μετά από 9 χρόνια και 10μιση μήνες. Στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό πάντως έχασε μόνο δύο φορές (Αϊντχόφεν, Σεβίλλη). Η δευτεραθλήτρια Ρωσίας από την πλευρά της είναι πιο τακτική στο τουρνουά, αλλά οι 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ της απέφεραν μηδέν νίκες (6 ήττες).
Μία ώρα και ένα τέταρτο μετά την έναρξη του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτίζαν, η οποία επανήλθε έπειτα από απουσία ενός έτους στον θεσμό, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Μπούντουτσνοστ με 2-0 και 0-0.



Ο Ολυμπιακός των επτά ηττών στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ -έχοντας παίξει όμως με ομάδες όπως Γιουβέντους, Ατλέτικο, Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν- είναι αήττητος τον μήνα Ιούλιο στην Ευρώπη (5 ματς).

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται αύριο στη Ρουμανία, μια χώρα που έχει επτά διαφορετικές πρωταθλήτριες τα έντεκα τελευταία χρόνια – να ζήσουμε να το δούμε και στην Ελλάδα. Η Βιιτορούλ είναι δημιούργημα του Γκέοργκι Χάτζι, ο οποίος είναι πρόεδρος και προπονητής της.

Ολες (29) οι αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται την Πέμπτη. Ανάμεσά τους τρεις ελληνικές και ισάριθμες κυπριακές ομάδες. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείστηκε τελευταία φορά που αντιμετώπισε ελληνικό σύλλογο (Αστέρας Τρίπολης), πέταξε εκτός όμως τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις προηγούμενες διασταυρώσεις της. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Ισραήλ χωρίς τους δύο διεθνείς Ιρανούς του.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ουκρανία για το ματς με την Ολίμπικ Ντονέτσκ που δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της, μακριά βέβαια από την άστατη πόλη της, ενώ ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει τη ρεβάνς από την Γκαμπάλα, η οποία με το εντός έδρας 0-0 και το 2-2 του επαναληπτικού στη «Λεωφόρο» τον Αύγουστο του ‘15 πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και άφησε τους «πράσινους» εκτός.

Εντός έδρας αγωνίζεται η ΑΕΚ Λάρνακας, με τη λευκορωσική Ντινάμο Μινσκ, εκτός οι δύο ομάδες της Λεμεσού. Η ΑΕΛ με την Αούστρια Βιέννης, το πρωτάθλημα της οποίας ξεκίνησε την Κυριακή (έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Αλταχ), και ο Απόλλων με την Αμπερντίν, η οποία είναι αήττητη στα επτά τελευταία εντός στη διοργάνωση, έχοτας όμως πέντε ισοπαλίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις