KING BET Τρίτης 18 Ιουλίου 2017

Από τα 17 ματς της περασμένης εβδομάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τα τέσσερα έληξαν 1-1: Μάλμε - Βαρντάρ, ΜΠΑΤΕ - Αλασχέρτ, Ντάνταλκ - Ρόζενμποργκ, Χαφναρφιόρντουρ - Βίκινγκουρ. Αλλα τέσσερα ολοκληρώθηκαν με νίκη του γηπεδούχου με ένα γκολ διαφορά: ΑΠΟΕΛ - Ντουντελάνζ 1-0, Σερίφ Τιράσπολ - Κουκέσι 1-0, Ζαλγκίρις - Λουντογκόρετς 2-1, Χαποέλ Μπιρ Σιβά - Χόνβεντ 2-1. Τα μισά επομένως ζευγάρια είναι ισορροπημένα ως προς την ομάδα που θα προκριθεί. Στην… ενδοοικογενειακή μάχη της Σερβίας με το Μαυροβούνιο, η Παρτίζαν απέκτησε προβάδισμα 2-0 επί της Μπούντουτσνοστ, και ετοιμάζεται για τα ματς με τα… αδέρφια του Ερυθρού Αστέρα, τον Ολυμπιακό.
Τη για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ρουμανίας Βιιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι -ιδρυτής, πρόεδρος και προπονητής του συλλόγου- θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ αν ολοκληρώσει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ.



Mία σούπερ σκανδιναβική αναμέτρηση μας περιμένει στην περίπτωση που η Ρόζενμποργκ περάσει την Ντάνταλκ. Στον επόμενο γύρο περιμένει η Κοπεγχάγη, η οποία έβαλε τις βάσεις για πρόκριση με το 3-1 στη Σλοβακία επί της Ζίλινα.

Οι 23 από τους 33 αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ πριν από πέντε μέρες συνοδεύτηκαν από under. Ανάμεσα σε αυτούς, και το 2-0 του Πανιωνίου επί της κατώτερης αγωνιστικά, αλλά με πολύ καλό τερματοφύλακα, Γκόριτσα. Την Πέμπτη, στις 21:45, οι δυο τους θα τα ξαναπούν στη Νόβα Γκόριτσα, την πόλη των είκοσι χιλιάδων κατοίκων που βρίσκεται στα ιταλικά σύνορα, συγκεκριμένα δίπλα στην ιταλική πόλη Γκορίτσια, της οποίας ήταν παλαιότερα προάστιο.

Αν οι Νεοσμυρνιώτες των 9 under στις 10 τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους ολοκληρώσουν την πρόκριση στα Νέα Γκόριτσα, θα ετοιμαστούν για τα ματς με τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο 25χρονος Γκολάσα -ο πέμπτος και τελευταίος μέχρι σήμερα Ισραηλινός που έπαιξε στην Ελλάδα (ΠΑΟΚ)- επικράτησε 3-1 στο πρώτο ματς της ΚΡ Ρέικιαβικ και είναι κοντά στο να βρει για έκτη φορά στον δρόμο της ελληνική ομάδα (στις 4 πρώτες προκρίθηκε, αποκλείστηκε πριν από τρία χρόνια από τον Αστέρα Τρίπολης).

Η σεζόν που άνοιξε την Παρασκευή στη Σκωτία συνεχίζεται απόψε με τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ, ενώ ξεκινούν και οι αγώνες σε Κίνα και Ηνωμένες Πολιτείες για το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ, το τουρνουά φιλικών αγώνων ανάμεσα στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Στις σελίδες 42 και 43, δε, μπορείτε θα πάρετε μια απαραίτητη εικόνα για κάποια από τα πρωταθλήματα που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις