KING BET Παρασκευής 21 Ιουλίου 2017

Την 8η πέρσι ΒΑΚ Πέλετς αντιμετωπίζει η εδώ και μία τετραετία κάτοχος του τίτλου Σάλτσμπουργκ στην πρεμιέρα του αυστριακού πρωταθλήματος. Ενα πρωτάθλημα που το over υπερισχύει του under και που οι ισοπαλίες είναι δυσεύρετες. Στις 4 πρώτες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος το «Χ» εμφανίστηκε συνολικά μία φορά, ήταν αυτή ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη ΒΑΚ Πέλετς! Στις 9 πρώτες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος εμφανίστηκαν συνολικά 9 «Χ», τα 8 με σκορ 1-1.
Οκτώ σερί τίτλους έχει πάρει η Βασιλεία στην Ελβετία. Η αγαπημένη ομάδα του Φέντερερ νίκησε στις πέντε τελευταίες πρεμιέρες της στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που δεν το έκανε ήταν στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις (1-1), εκεί που αγωνίζεται και αύριο! Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει και το ντέρμπι της Ζυρίχης ανάμεσα στον ομώνυμο σύλλογο που επέστρεψε άμεσα στην κατηγορία και την Γκρασχόπερς.



Στην έδρα της Αντερλεχτ διεξάγεται το Σούπερ Καπ Βελγίου ανάμεσα σε αυτήν και την κυπελλούχο Ζούλτε Βάρεγκεμ. Μόνο μία νίκη (και 12 ήττες) για τη Ζούλτε στις 15 τελευταίες συναντήσεις της με την υπερπρωταθλήτρια Αντερλεχτ (34 τίτλοι).

Σε μία εβδομάδα ξεκινάει η Β’ Γερμανίας, απόψε όμως έχει σέντρα η Γ’. Η Ουντερχάκινγκ επανήλθε έπειτα από απουσία δύο ηττών και η Ιένα έπειτα από πέντε. Η Μέπεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία που δημιουργήθηκε το 2008, οι παλιοί όμως τη θυμόμαστε από τη Β’ (1988-1998). Στα δύο ματς των πλέι οφ ανόδου με τη Μάνχαϊμ πριν από ενάμιση μήνα η Μέπεν έμεινε στο 0-0 και πήρε την άνοδο στα πέναλτι, αν και αστόχησε πρώτη στην τρίτη εκτέλεση.

Πρώτη αγωνιστική και στη Σλοβακία. Η πρωταθλήτρια Ζίλινα αγωνίζεται στην έδρα της Νίτρα, η οποία προβιβάστηκε αντί της πρωταθλήτριας της Β’ κατηγορίας, Κόζιτσε, που κήρυξε πτώχευση. Οι 10 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν «2-3 γκολ».

Η Β’ Σουηδίας επαναρχίζει έπειτα από περίπου έναν μήνα διακοπής. Χέλσινγκμποργκ και Εργκριτε συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από το 2009, τότε που η γηπεδούχος σημείωσε την 11η νίκη της σε 12 εντός έδρας αγώνες επί της συγκεκριμένης αντιπάλου.

Επανέρχεται και η Β’ Νορβηγίας, με την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ να φιλοξενεί τη δεύτερη Ράνχαϊμ, η οποία έχει σημειώσει όσα γκολ έχει βάλει και η τελευταία Αρενταλ (17 σε 15 ματς)! Η Ράνχαϊμ έχασε ωστόσο μόνο στη μία από τις 8 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Μπόντο, νικώντας την 2-1 στον πρώτο γύρο, σκορ που διαμορφώθηκε στο 15’!

Στο Μεξικό η πρεμιέρα φέρνει αντιμέτωπες την Αμέρικα και την Κερέταρο, οι οποίες συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Σούπερ Καπ (2-0 η Κερέταρο σε ουδέτερο). Στο Σούπερ Καπ Χιλής η κυπελλούχος Κόλο Κόλο αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της συνολικής βαθμολογίας, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις