KING BET Τρίτης 13 Μαρτίου 2018

Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε και αύριο θα μάθουμε τους υπόλοιπους τέσσερις, ή μάλλον τρεις, μιας και η Μπάγερν «κλείδωσε» τη συμμετοχή της με το 5-0 επί της Μπεσίκτας στο πρώτο ματς.
Ισόπαλες έληξαν στα πρώτα ματς οι δύο ισπανο-αγγλικές μονομαχίες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έφυγε με το 0-0 από τη Σεβίλλη, νίκησε μόνο στη μία από τις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με ισπανική ομάδα. Η Σεβίλλη όμως από τη μεριά της δεν έχει ακόμη νίκη σε 6 ματς σε αγγλικό έδαφος (3 ισοπαλίες). Οι 11 από τις 13 μονομαχίες της με Αγγλους συνοδεύτηκαν από over (οι άλλες δύο είχαν από δύο γκολ).
Με το «Χ» έφυγε η Τσέλσι στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο «Καμπ Νόου» ενώ έχασε στους 4 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της: 2-1 από την Αρσεναλ, 4-1 από τη Γουότφορντ, 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1-0 από τη Σίτι.



Η Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε το 1-1 στο Λονδίνο, νίκησε στους 24 από τους 26 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ (ισόπαλοι οι άλλοι δύο).

Ανοιχτή είναι η πρόκριση και στο τρίτο ζευγάρι του διημέρου, το Ρόμα - Σαχτάρ Ντονέτσκ. Οι Ουκρανοί νίκησαν μόνο τη Φέγενορντ στους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ (6 ήττες). Στις 10 παρουσίες τους στην Ιταλία έχουν μία νίκη, αυτήν πριν από επτά χρόνια στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα: 2-3.

Και οι τρεις ρωσικές ομάδες που μετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ έχασαν στον πρώτο αγώνα. Η Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, η Ζενίτ 2-1 στη Λειψία και η ΤΣΣΚΑ 1-0 στη Μόσχα από τη Λυών, η οποία ονειρεύεται τον τελικό που θα διεξαχθεί στην έδρα της. Εκεί όπου η γαλλική ομάδα βρήκε δίχτυα στους 19 από τους 20 τελευταίους αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ένα ματς που δεν σκόραρε ήταν με τη Γιουβέντους, η οποία έχει αγώνα πρωταθλήματος αύριο, εντός με την Αταλάντα. 

Αν η ομάδα του Αλέγκρι φτάσει στη 12η σερί νίκη της στο Καμπιονάτο θα ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την τέως πλέον πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στη μία από τις 10 αγωνιστικές που απομένουν. Την Αταλάντα τη νίκησε δύο φορές στο νέο έτος, για το Κύπελλο, και τις δύο με 1-0.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις