KING BET Παρασκευής 23 Μαρτίου 2018

Οι 28 από τις 32 ομάδες που θα δούμε το καλοκαίρι στο Μουντιάλ δίνουν φιλικούς αγώνες το τρέχον τετραήμερο. Η διοργανώτρια Ρωσία των τριών σερί αγώνων χωρίς νίκη υποδέχεται στο «Λουζνίκι» τη χωρίς Νέιμαρ Βραζιλία που έχει μόνο δύο ήττες στις 26 τελευταίες υποχρεώσεις της (με 1-0 από Περού και Αργεντινή). Η αήττητη εδώ και 13 αναμετρήσεις Πορτογαλία αντιμετωπίζει στη Ζυρίχη την Αίγυπτο των 22 under στις 27 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της.
Στην Καλιφόρνια συγκρούονται Μεξικό και Ισλανδία. Μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Κεντροαμερικανοί θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους με ευρωπαϊκές ομάδες (μετά την Ισλανδία θα ακολουθήσουν οι Κροατία, Ουαλία και Σκωτία), προφανώς επειδή στον όμιλό της έχει δύο ευρωπαϊκές αντιπάλους, τη Γερμανία και τη Σουηδία.



Με την ίδια σκέψη η Ελβετία, παρούσα σε Μουντιάλ για τέταρτη διαδοχική φορά, επέλεξε από τη μία την Ελλάδα ως «δείγμα» για το ματς με τη Σερβία στο Μουντιάλ, και από την άλλη τον Παναμά (παίζουν την Τρίτη) ως «γεύση» από την κεντροαμερικανική ζώνη (θα αντιμετωπίσει στο Μουντιάλ την Κόστα Ρίκα). Οι 7 από τις 9 συναντήσεις της Ελβετίας με την Ελλάδα εμφάνισαν under. Είναι το πρώτο ματς της Εθνικής μας στο Ολυμπιακό Στάδιο έπειτα από οκτώμισι χρόνια και εκείνο το 0-0 με την Ουκρανία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων διεξάγονται ακόμα τα Γερμανία - Ισπανία στο Ντίσελντορφ, Γαλλία - Κολομβία στο «Σταντ Ντε Φρανς», Ολλανδία - Αγγλία στο Αμστερνταμ (χωρίς Χάρι Κέιν η Αγγλία), Αργεντινή - Ιταλία στο «Ιτιχάντ» του Μάντσεστερ και Πορτογαλία - Ολλανδία τη Δευτέρα στη Γενεύη. Οι άλλες 4 ομάδες του Μουντιάλ που δεν αγωνίζονται αυτό το τετραήμερο αγωνίζονται την Τρίτη (Βέλγιο και Σαουδική Αραβία παίζουν μαζί, ο Παναμάς με την Ελβετία και η Δανία με τη Χιλή).

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πέτυχε την περασμένη εβδομάδα η Νέα Υόρκη Σίτι, παρότι δεν είχε στη σύνθεσή της τον τραυματία Νταβίντ Βίγια, πρώτο σκόρερ της σε κάθε σεζόν από το 2015 όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά ο σύλλογος στο MLS. Η Σίτι, η οποία σκόραρε στις 17 από τις 18 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, παίζει αύριο στη Μασαχουσέτη, εκεί όπου έχασε στις 3 από τις 4 έως τώρα παρουσίες της απέναντι στη Νιου Ινγκλαντ. Η γηπεδούχος βρήκε δίχτυα στα 14 από τα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και είναι αήττητη για 9 σερί εντός έδρας ματς.

Από μία εντός έδρας νίκη έχουν φέτος Νταμπάρτον και Ινβερνές στα μεταξύ τους ματς. Αύριο παίζουν για τρίτη φορά, αυτήν τη φορά στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας που διεξάγεται στο ουδέτερο Περθ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις