KING BET Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018

Ισόπαλα ήρθαν τα 4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, ζευγάρι που ανοίγει την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ (απομένουν συνολικά 9). Η 6η θέση, στην οποία βρίσκεται η Αρσεναλ, άνοιξε οριστικά για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ 11 ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μία από αυτές είναι η Κρίσταλ Πάλας, η οποία πέρασε με 2-1 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στις δύο τελευταίες επισκέψεις της εκεί, ενώ επικράτησε της Τσέλσι και στον πρώτο γύρο με το ίδιο σκορ.
Τρεις ισοπαλίες είναι το καλύτερο που πήρε το Αμβούργο από την Μπάγερν στις 18 τελευταίες συναντήσεις τους. Οι 12 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη έχουν φέρει το Αμβούργο επτά βαθμούς κάτω από τη θέση των πλέι άουτ. Οκτώ βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής είναι η Κολωνία, η οποία δεν έχει χάσει από τη Βέρντερ Βρέμης στις 8 τελευταίες συναντήσεις τους (6 ισοπαλίες).



Για τις τρεις θέσεις που βγάζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ερίζουν τουλάχιστον πέντε ομάδες, μεταξύ των οποίων η 3η αυτήν τη στιγμή Ντόρτμουντ και η 4η Αϊντραχτ. Γκολ/γκολ στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους.

Πριν από 11 αγωνιστικές η Ιντερ βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα είναι 18 βαθμούς πίσω, μιας και στα έντεκα αυτά ματς πήρε συνολικά 12 βαθμούς, ενώ η νυν πρωτοπόρος Νάπολι 31. Οι δυο τους συναντιούνται την Κυριακή το βράδυ στο Μιλάνο, όπου η Ιντερ έχει μόνο μία ήττα στους 15 τελευταίους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, από την Ουντινέζε. Η τελευταία έρχεται από τρεις ήττες και είναι η αντίπαλος της Γιουβέντους νωρίτερα την ίδια μέρα στο Τορίνο.

Τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο, με τις Σταντάρ Λιέγης, Αντβερπ και Κόρτραϊκ να μάχονται για μια θέση στην πρώτη εξάδα (πλέι οφ). Η Σταντάρ, η οποία το ερχόμενο Σάββατο παίζει στον τελικό Κυπέλλου στις Βρυξέλλες με την Γκενκ, αγωνίζεται στην Οστάνδη, την οποία ναι μεν απέκλεισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου (2-3), έχει να την κερδίσει όμως στο πρωτάθλημα εδώ και 7 ματς (5 ήττες). Μάχη γίνεται και για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, με τη Μαλίν να ισοβαθμεί με την Εουπεν ακόμα και στις νίκες, που είναι το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας, αλλά να υπερτερεί ενός γκολ στη διαφορά τερμάτων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις