KING BET Τρίτης 6 Μαρτίου 2018

Οι 4 από τους 8 επαναληπτικούς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται την Τρίτη και την Τετάρτη. Οι 3 από τους 4 αγώνες λαμβάνουν χώρα στην Αγγλία. Εκεί που η Πόρτο δεν έχει κερδίσει ποτέ! Σε 17 επισκέψεις της έχει 15 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η Λίβερπουλ, η οποία επιβλήθηκε με 5-0 στην Πορτογαλία, είδε τον πρώτο σκόρερ της, Σαλάχ, να σκοράρει και στους 4 φετινούς εντός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση, στους 3 εκ των οποίων νικούσε στο πρώτο ημίχρονο. 
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ των Ισπανών. Οι Παριζιάνοι έχουν νικήσει και στους 19 φετινούς εντός έδρας αγώνες τους, σημειώνοντας σε όλους από δύο γκολ και πάνω: τρεις φορές 2 γκολ, επτά φορές 3 γκολ, τρεις φορές 4, δύο φορές 5, δύο φορές 6, μία 7 και μία 8. Η Ρεάλ σκόραρε στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό, δέχτηκε όμως και γκολ στα 9 από αυτά.



Με 2-0, 2-1 και 1-0 ήταν οι νίκες της Μάντσεστερ Σίτι στα εντός έδρας παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση. Το υπέρ της 4-0 του πρώτου αγώνα ήταν το 9ο No Goal της Βασιλείας στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις της στον θεσμό – εκτός έδρας έχει 6 διαδοχικά.

Την ίδια ώρα με το ματς της Τετάρτης στο «Ιτιχάντ», η Τότεναμ θα υποδέχεται στο «Γουέμπλεϊ» τη Γιουβέντους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας δέχτηκε γκολ στις 12 τελευταίες παρουσίες της στην Αγγλία, ενώ νίκησε μόνο σε μία από αυτές (στην πιο πρόσφατη). Η Τότεναμ είναι αήττητη εντός έδρας απέναντι σε Ιταλούς, με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ οι επτά τελευταίες συγκρούσεις της με αυτούς ανεξαρτήτως έδρας είχαν τουλάχιστον δύο γκολ.

Πρώτα ματς για τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λυών, η οποία απέχει τρεις γύρους από το να παίξει στον τελικό που θα γίνει στην έδρα της, βρήκε δίχτυα στους 10 από τους 11 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση. Ολες (6) οι αναμετρήσεις της με ρωσική ομάδα είχαν από δύο γκολ και πάνω, όπως συνέβη και σε όλες (12) τις συναντήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με Γάλλους.

Μόνο No Goal έχουν στα μεταξύ τους ματς (6) Μίλαν και Αρσεναλ. Τελευταία τους συνάντηση ήταν σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια στο Λονδίνο. Η Αρσεναλ έβαλε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, και αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις