KING BET Τρίτης 27 Μαρτίου 2018

Με γκολ του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίνγκαρντ η Αγγλία νίκησε 1-0 την Ολλανδία στο φιλικό της Παρασκευής στο Αμστερνταμ. Απόψε φιλοξενεί στο «Γουέμπλεϊ» την Ιταλία, η οποία έχασε 2-0 την ίδια μέρα στο Μάντσεστερ από την Αργεντινή που έπαιζε χωρίς τον Μέσι.
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα πιθανότατα να αγωνιστεί απόψε στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ισπανία, η οποία έφυγε με το 1-1 από το Ντίσελντορφ και το ματς με τη Γερμανία, συμπληρώνοντας 17 σερί αγώνες χωρίς ήττα – τελευταία ήταν το 2-0 από την Ιταλία στο Euro του ’16. Οι 5 από τις 6 τελευταίες μεταξύ τους μονομαχίες είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.
Μετά την τριάρα της Παρασκευής στη Μόσχα από τη Βραζιλία, η Ρωσία αντιμετωπίζει στην Αγία Πετρούπολη τη Γαλλία. Η ομάδα του Ντεσάμπ προηγήθηκε 2-0 της Κολομβίας στο «Παρκ Ντε Πρενς», έχασε όμως 2-3.



Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου η Γερμανία περιμένει τη Βραζιλία, στην πρώτη τους συνάντηση μετά το 1-7 στο Μουντιάλ του 2014. Η Γερμανία έχει να χάσει από τον ημιτελικό του Euro ‘16 με τη Γαλλία (0-2), έχοντας από τότε 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, έληξαν ισόπαλα.

Η ομάδα που θα βρίσκεται στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σαουδική Αραβία, παίζει στις Βρυξέλλες με το Βέλγιο, το οποίο έχει να χάσει ενάμιση χρόνο: 11 νίκες, 4 ισοπαλίες. Δύο επιτυχίες για την ομάδα του Αργεντινού Χουάν Αντόνιο Πίτσι (Σ. Αραβία) στις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις της.

Στη Β’ Ιταλίας διεξάγεται η πρώτη από τις 10 αγωνιστικές που απομένουν, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή, Μεγάλη Παρασκευή για τους καθολικούς. Η πρωτοπόρος και αήττητη εδώ και 17 αγωνιστικές Εμπολι υποδέχεται την αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς Σαλερνιτάνα. Εξι διεθνείς επιστρέφουν στην τρίτη Παλέρμο που φιλοξενείται από τη 16η Βίρτους Εντέλα, ενώ στην Πεσκάρα συζητιέται η επιστροφή του Ζέμαν στον πάγκο της, έναν μήνα μετά την απομάκρυνσή του. Το over συνόδεψε τις 16 από τις 18 τελευταίες μονομαχίες της με την Μπρέσια.

Την Παρασκευή επιστρέφουμε στη συνήθεια των πρωταθλημάτων, με αυτά των Α’, Β’ Σουηδίας και Β’ Νορβηγίας να προστίθενται στο πρόγραμμα. Στο Βέλγιο και τη Δανία θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, ενώ στη Γαλλία έχουμε τον τελικό στο Μπορντό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μονακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις