KING BET Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018

Το αποψινό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην Ουγγαρία είναι το 11ο εντός έδρας του Σκίμπε στον ελληνικό πάγκο. Από τα 10 προηγούμενα κέρδισε στα 3 (Μαυροβούνιο, Κύπρο και Γιβραλτάρ), είχε 3 ισοπαλίες (Βοσνία, Εσθονία, Κροατία) και 4 ήττες (Ισλανδία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Ελβετία). Η Ουγγαρία δεν νίκησε στις 6 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της (5 ήττες).
Εκείνο το ιστορικό 5-1 στο Ελσίνκι το 2001, στο πρώτο ματς του Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής, αποτελεί το ένα από τα έξι παιχνίδια της Ελλάδας σε φινλανδικό έδαφος. Και μοιάζει στα υπόλοιπα πέντε ως προς το ότι η Εθνική μας δεν πήρε σε κανένα τη νίκη (3 ήττες, 3 ισοπαλίες). Το δευτεριάτικο ματς θα γίνει στο Τάμπερε, με τη Φινλανδία να μην έχει χάσει στις 6 πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της.



Η Γερμανία είναι αήττητη από την Ολλανδία στις 5 τελευταίες συγκρούσεις τους, με τις 3 από αυτές να λήγουν ισόπαλες. Οι «οράνιε» έχουν 6 ισοπαλίες στις 44 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις τους, όλες με 1-1. Το ματς στο Αμστερνταμ είναι το πιο «εμπορικό» αυτής της αγωνιστικής στη νέα αυτή ιδέα της ΟΥΕΦΑ ονόματι Nations League.

Μονομαχία μεταξύ της δεύτερης στον κόσμο Κροατίας και της τέταρτης Αγγλίας έχουμε απόψε στη Ριέκα, ομάδες που συναντήθηκαν ακριβώς πριν από 3 μήνες στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Οι Κροάτες ανέτρεψαν τα δεδομένα (0-1 στο 5’) στο 68’ και το 109’ και πήγαν τελικό, ενώ οι Αγγλοι έμειναν με την υπόσχεση της ελπιδοφόρας νεανικής ομάδας. Και οι δύο έχασαν την πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α’ κατηγορίας της Nations League: 6-0 η Κροατία από την Ισπανία, 1-2 η Αγγλία από την Ισπανία.

Η Πορτ Βέιλ είναι η ομάδα που κρατάει το ρεκόρ (105 χρόνια) συνεχούς παρουσίας στις 4 πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας που να μην έχει ανέβει στην ανώτατη κλίμακα. Βρίσκεται στη 16η θέση της Β’ Αγγλίας και υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν, η οποία έχει τουλάχιστον δύο νίκες περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, 9 σε 12 ματς. Πριν από δύο μήνες για το Λιγκ Καπ, η Λίνκολν επικράτησε 4-0 στο Στόουκ διακόπτοντας το σερί των τριών ηττών της στην έδρα της Πορτ Βέιλ. Το διπλό φτάνει ως το 2.15.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις