KING BET Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2018

Η Τσέλσι νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7 από τις 8 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Πιο πρόσφατη επικράτηση της νυν ομάδας του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν επί εποχής Γκιγκς, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι και Ρίο Φέρντιναντ, το 2012 με 3-2, και με την Τσέλσι να ολοκληρώνει το ματς με 9. Τρεις παίκτες εκείνης της ενδεκάδας βρίσκονται ακόμη στη Γιουνάιτεντ, οι Ντε Χέα, Βαλένσια και Γιανγκ.
Δεύτερη σερί εβδομάδα χωρίς ισοπαλία είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική στην Ιταλία. Στο περσινό Καμπιονάτο υπήρξαν συνολικά 5 αγωνιστικές χωρίς «Χ»: η 10η και η 11η, η 25η και η 26η, και η τελευταία (38η).
Δύο από τις πέντε ομάδες του τρέχοντος πρωταθλήματος χωρίς «Χ», η Γιουβέντους (8 νίκες σε 8 ματς) και η Τζένοα (4 επιτυχίες σε 7 ματς), μονομαχούν αύριο για την 9η αγωνιστική.



Στις 6 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο Τορίνο, η Γιούβε νίκησε τρεις φορές 1-0, δύο φορές 2-0 και μία φορά 4-0. Και στις 6 περιπτώσεις νικούσε από το πρώτο ημίχρονο.

Εκτός από την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, στις υπόλοιπες 7 αγωνιστικές εμφανίστηκε σε τουλάχιστον ένα ματς το ακριβές σκορ 1-0. Από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η συνάντηση της Μπαρτσελόνα με την πρωτοπόρο Σεβίλλη. Η φιλοξενούμενη έχει να κερδίσει στο «Καμπ Νόου» για το πρωτάθλημα από το 2002, έχοντας έκτοτε 13 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες για την 4η στη βαθμολογία Ρεάλ απέναντι στη Λεβάντε, με τα «Χ» όμως να είναι στις δύο πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους. Καμία νίκη για την 3η στην κατάταξη Ατλέτικο στις έξι τελευταίες μονομαχίες με τη Βιγιαρεάλ, η οποία δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας (τρεις ήττες, μία ισοπαλία).

Η μοναδική αήττητη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, Ντόρτμουντ, φιλοξενείται από την τελευταία της βαθμολογίας, Στουτγάρδη. Οι 6 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στο «Μερτσέντες Μπεντς Αρένα» συνοδεύτηκαν από over.

Αρης και ΠΑΟΚ έφτασαν τα 5 διαδοχικά γκολ/γκολ με το 1-1 της Τούμπας πριν από 26 μέρες για το Κύπελλο. Την Κυριακή μονομαχούν στο «Βικελίδης», με τους «κίτρινους» έχουν μόνο νίκες εντός στο πρωτάθλημα, όλες με 2-0.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις