KING BET Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018

Με τον Μέσι τραυματία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια το κλάσικο θα διεξαχθεί με την ταυτόχρονη απουσία και των δύο. Η Ρεάλ έχει χάσει το ένα τρίτο των αγώνων της στο φετινό πρωτάθλημα, όμως με μια νίκη την Κυριακή στο «Καμπ Νόου» (17:15) την πλησιάζει έναν βαθμό. Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει τα 28 διαδοχικά μεταξύ τους παιχνίδια που σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ (23 over).
Τη Δευτέρα διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο εκ των τριών αήττητων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 5ο Παναθηναϊκό (21:30), με το over να εμφανίζεται στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους (4 νίκες ο ΠΑΟΚ). Η άλλη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος, που ισοβαθμεί στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ, αγωνίζεται μία μέρα νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.



Over είχαν και οι 12 από τις 14 τελευταίες συναντήσεις της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα σε όλα (9) τα παιχνίδια τους στο τρέχον πρωτάθλημα. Το 1-0 με το οποίο επικράτησαν την περασμένη εβδομάδα της Γουέστ Χαμ ήταν το πέμπτο διαδοχικό λονδρέζικο ντέρμπι που κερδίζουν σε επίπεδο Πρέμιερ (μαζί με την περσινή χρονιά), κάτι που είχαν να πετύχουν από το 1961, έτος που κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Δέκα στα δέκα έχει στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν. Επόμενος αντίπαλος είναι την Κυριακή (22:00) η Μαρσέιγ, επί της οποίας έχει 14 νίκες και 3 ισοπαλίες στις 17 τελευταίες μονομαχίες τους.

Την Εμπολι της μιας νίκης στις 9 πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίζει η πρωτοπόρος Γιουβέντους, η οποία έχει δημιουργήσει σερί 6 επιτυχιών εναντίον της συγκεκριμένης αντιπάλου. Στις 5 από αυτές κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η δεύτερη Νάπολι υποδέχεται την 7η Ρόμα, με τις δύο αντιπάλους να νικούν η μία στην έδρα της άλλης την τελευταία διετία (από δύο νίκες).

Η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν θα φροντίσει να έχει «καθαρίσει» την ουραγό Γκρόνινγκεν το Σάββατο και να δει από το +8 το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον δεύτερο Αγιαξ και την τρίτη Φέγενορντ. Αήττητος ο Αγιαξ στις 12 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στο πρωτάθλημα (8 νίκες).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις