KING BET Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018

Απόψε και αύριο διεξάγεται η νοκ άουτ φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι 3 από τους 7 αγώνες είναι ανάμεσα σε ομάδες της Πρέμιερ. Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι επί της Φούλαμ, όλες με μηδέν παθητικό και όλες από το πρώτο ημίχρονο. Χωρίς «Χ» οι 10 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ (6 νίκες οι φιλοξενούμενοι). Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πριν από 11 μέρες (0-1).
Το 1983 νίκησε τελευταία φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Ντέρμπι (1-3). Στις 10 από τις 11 επόμενες παρουσίες της στην έδρα της Τσέλσι έχασε, στις 9 με over. Αήττητη η Μπέρτον στις δύο έως τώρα συναντήσεις της με τη Νότιγχαμ, 0-0 πέρσι, 1-0 πρόπερσι. Δύο ή τρία γκολ είχαν οι 7 από τις 8 πιο πρόσφατες μονομαχίες της Μίντλεσμπρο με την Κρίσταλ Πάλας.



Το ματς της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον αναβλήθηκε εξαιτίας του θανάτου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, δισεκατομμυριούχου Βιχάι Σριβανταναπραμπά, και άλλων τεσσάρων επιβατών του ελικοπτέρου το Σάββατο έξω από το γήπεδο του συλλόγου.

Οι 4 από τους 16 νοκ άουτ αγώνες του Κυπέλλου Γερμανίας είναι μεταξύ ομάδων της Μπουντεσλίγκα. Οι 9 τελευταίες μονομαχίες της Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν είχαν νικητή (5 η Γκλάντμπαχ), ενώ οι δύο προηγούμενες συναντήσεις τους στο Κύπελλο ήταν πάλι στο «Μπορούσια Παρκ»: 1-1 (5-4 πέν.), 0-1.

Οι 5 από τις 10 αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ Γαλλίας αποτελούνται από ομάδες την ανώτατης κλίμακας. Εξι νίκες για τη Ναντ, τέσσερις για τη Μονπελιέ στις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους. Τουλάχιστον δύο γκολ σημειώθηκαν στα 9 τελευταία της Ντιζόν με την Καέν, με πιο πρόσφατο το 0-2 της Καέν τον περασμένο μήνα για το πρωτάθλημα.

Πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «32» στο Κύπελλο Ισπανίας – οι ρεβάνς στις 5 Δεκέμβρη. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Κουλτουράλ Λεονέσα, η οποία πρόπερσι είχε την τιμή να πέσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης: έχασε 1-7 μέσα και 6-1 έξω. Ομάδα της 3ης κατηγορίας αντιμετωπίζει και η Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μέλιγια, η οποία κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον 4ο όμιλο της Γ’ (αήττητη σε 5 εντός).

Στρόμσγκοντσετ και Λίλεστρομ μοχθούν για την αποφυγή του υποβιβασμού (απομένουν τρεις αγωνιστικές), όμως βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Νορβηγίας. Η γηπεδούχος έχασε μόνο στη μία από τις 8 τελευταίες συναντήσεις τους. Θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο και σε 10 μέρες για την προτελευταία αγωνιστική. Ρόζενμποργκ - Σταρτ ο άλλος ημιτελικός, με την πρώτη να έχει 8 σερί νίκες επί της δεύτερης. Θα τα πουν επίσης σε 10 μέρες.

Μοντερέι και Κρουζ Αζούλ συναντιούνται στον τελικό του Κυπέλλου στο Μεξικό. Ο αγώνας διεξάγεται στην έδρα της Μοντερέι και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Οι 5 από τις 7 τελευταίες συναντήσεις τους έληξαν ισόπαλες, όλες με γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις