KING BET Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2018

Με ένα αυτογκόλ στο 86’ και ένα πέναλτι στο 90’, η Γαλλία πήρε το 2-2 στο εντός έδρας ματς με την Ισλανδία και συνέχισε το αήττητο σερί που τρέχει από τον Μάρτιο και το φιλικό με τη Ρωσία: 10 νίκες και 4 ισοπαλίες. Απόψε υποδέχεται στο Παρίσι τη Γερμανία, η οποία νίκησε μόνο στις δύο από τις έξι τελευταίες υποχρεώσεις της. Ο Γιόακιμ Λεβ, προπονητής της Γερμανίας την τελευταία 12ετία, παραδέχτηκε ότι είναι αναπόφευκτο το να γίνεται λόγος για τη θέση του.
Το συγκεκριμένο ματς είναι για το Nations League, όπως και ακόμη οκτώ που διεξάγονται σήμερα. Η Κύπρο προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο του αγώνα στη Σόφια, όμως έχασε τελικά 2-1 από τη Βουλγαρία. Αγωνίζεται τώρα στη Λουμπλιάνα με τη Σλοβενία, της οποίας επικράτησε 2-1 τον περασμένο μήνα με ανατροπή στο 89’.



Οι Μπέιλ και Ράμσεϊ θα απουσιάσουν για την Ουαλία από το παιχνίδι με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Στο αντίστοιχο ματς που έγινε στο Κάρντιφ η Ουαλία επικράτησε 4-1, με τους δύο αυτούς απόντες να σημειώνουν τα δύο από τα τέσσερα γκολ.

Τρία στα τρία με μηδέν γκολ παθητικό έχει η Γεωργία στον όμιλο με Ανδόρα, Καζακστάν και Λετονία. Η τελευταία, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα στη Ρίγα, έχει μόνο δύο νίκες στους 22 τελευταίους αγώνες της, με Ανδόρα και Εσθονία. Οι 10 από τις 13 τελευταίες υποχρεώσεις της Γεωργίας συνοδεύτηκαν από under, σημείο που «βγήκε» και στις 3 από τις 4 πιο πρόσφατες συγκρούσεις της με τη Λετονία.

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στα προκριματικά του Euro Under 21. Στα τελικά που θα γίνουν το 2019 στο Σαν Μαρίνο και την Ιταλία θα προκριθεί ο πρώτος κάθε ομίλου. Οι 4 καλύτερες δεύτερες από τους 9 ομίλους θα παίξουν στα πλέι οφ -η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή- για τις υπόλοιπες 2 θέσεις για τα τελικά.

Η Κρουζέιρο νίκησε 1-0 την Κορίνθιανς στον πρώτο αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας και χρειάζεται μια ισοπαλία για να πάρει το τρόπαιο. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, το ματς θα πάει απευθείας στα πέναλτι, ενώ αν χάσει με δύο γκολ και πάνω την «κούπα» θα πάρει η Κορίνθιανς. Οι 17 από τις 21 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους συνοδεύτηκαν από under.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις