KING BET Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018

Η τρίτη από τις έξι αγωνιστικές των ομίλων της Nations League διεξάγεται από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Την ίδια μέρα, Κυριακή, θα ξεκινήσει η 4η αγωνιστική, η οποία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη.
Η Εθνική μας αγωνίζεται την Παρασκευή, εντός με την Ουγγαρία, και τη Δευτέρα, εκτός με τη Φινλανδία. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει 7 αγώνες από τις 4 κατηγορίες του μίνι αυτού πρωταθλήματος που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και ολοκληρώνεται τον επόμενο.
Η Πολωνία φιλοξενεί στο Χορζόφ την Πορτογαλία. Στις δύο αναμετρήσεις της μετά το Μουντιάλ, η Πολωνία έχει δύο ισοπαλίες με 1-1: με την Ιταλία εκτός και με την Ιρλανδία εντός. Το συγκεκριμένο σκορ ήρθε και στην τελευταία μονομαχία της με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, το 2016 στον προημιτελικό του Euro, με τους Ιβηρες να ευστοχούν σε όλα τα πέναλτι και να παίρνουν την πρόκριση. Ηταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία στα μεταξύ τους.



Η Ρωσία συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις της μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για τo Nations League επιβλήθηκε 2-1 της Τουρκίας στην Τραπεζούντα και επικράτησε τρεις μέρες μετά 5-1 της Τσεχίας σε φιλικό στο «Ροστόφ Αρένα». Η αντίπαλός της Σουηδία έχασε 2-0 στη Βιέννη από την Αυστρία και 3-2 στη Στοκχόλμη από την Τουρκία, σε ματς που προηγήθηκε 2-0 στο 49’.

Στην Ποντγκόριτσα έχουμε την πρώτη μονομαχία του Μαυροβουνίου με τη Σερβία, χώρες που αποσπάστηκαν μεταξύ τους το 2006. Οι 5 από τις 6 αναμετρήσεις του Μαυροβουνίου μέσα στο 2018 εμφάνισαν No Goal.

Η Γαλλία ήταν αυτή που σταμάτησε την πορεία της Ισλανδίας στο Euro 2016, νικώντας την 5-2 (4-0 ημίχρονο). Ηταν η 9η νίκη της στις 12 συναντήσεις τους (3 ισοπαλίες), με τις 6 πιο πρόσφατες να έχουν γκολ/γκολ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι αήττητη από το φιλικό του Μαρτίου με την Κολομβία (2-3), έχοντας έκτοτε 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Ισλανδία, την οποία υποδέχεται στο Γκινγκάμπ την Πέμπτη, έχει 7 ήττες και 2 ισοπαλίες στις 9 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της.

Δώδεκα ομάδες της περσινής Ευρωλίγκας θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Εφές, Φενέρ, Κίμκι, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μιλάνο, Μακάμπι, και Ζαλγκίρις. Οι νέες είσοδοι είναι οι Μπάγερν, Μπούντουτσνοστ, Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα (νικήτρια του Eurocup), οι οποίες πήραν τη θέση των Μπάμπεργκ, Ερυθρού Αστέρα, Βαλένθια και Μάλαγα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις