KING BET ΤΡΙΤΗΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στους 5 από τους 8 ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζουμε τις δύο ομάδες που θα συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση των «32». Στους άλλους δύο ξέρουμε τη μία ομάδα. Στον 3ο όμιλο δεν ξέρουμε καμία.
Είναι το γκρουπ των Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ και Ερυθρού Αστέρα. Αν η Νάπολι πάρει έναν βαθμό στο «Ανφιλντ», τότε προκρίνεται μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα προκριθεί και αν χάσει 1-0, σκορ με το οποίο νίκησε στο πρώτο ματς, καθώς υπερτερεί στη συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο σε σχέση με τη Λίβερπουλ, με την οποία θα ισοβαθμήσει.
Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, δηλαδή νίκη των Αγγλων με οποιοδήποτε σκορ και ισοπαλία στο Βελιγράδι, τότε προκρίνεται ως πρώτη η Λίβερπουλ και ως δεύτερη η Νάπολι.



Αν ωστόσο επιβεβαιωθεί το 1.15, φύγει δηλαδή νικηφόρα η πρωταθλήτρια Γαλλίας από τη σερβική πρωτεύουσα, τότε η Παρί προκρίνεται αυτομάτως, και η δεύτερη θέση πάει είτε στη Λίβερπουλ αν νικήσει με δύο γκολ διαφορά είτε στη Νάπολι αν πάρει το «Χ», νικήσει ή χάσει με ένα γκολ διαφορά.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές. Τελευταία της αντίπαλος είναι η Μπενφίκα, από την οποία έχασε 2-1 στη μοναδική παρουσία της στο «Ντα Λουζ» πριν από 9 χρόνια. Και οι τρεις συναντήσεις της με τους «αετούς» της Λισσαβώνας κρίθηκαν στο γκολ. Οι 6 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της Μπενφίκα με ελληνικούς συλλόγους είχαν «2-3 γκολ».

Οι 4 από τους 12 ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχουν ξεκαθαρίσει ως προς την πρόκριση. Στο 6ο γκρουπ ο Ολυμπιακός για να περάσει στα νοκ άουτ χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά επί της Μίλαν ή με τρία γκολ διαφορά, αν δεχτεί από δύο γκολ και πάνω. Ειδάλλως την πρόκριση θα πάρει η ιταλική ομάδα μαζί με την Μπέτις, η οποία έχει προκριθεί ήδη.

Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν προλαβαίνει να φτάσει τις Λεβερκούζεν και Ζυρίχη στον 1ο όμιλο και θα υποδεχτεί στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας τους Γερμανούς για να κρατήσει την τρίτη θέση. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος μένει εκτός συνέχειας μαζί με την 4η στον 8ο όμιλο Μαρσέιγ, από την οποία φιλοξενείται και η οποία θα αποφύγει την τελευταία θέση μόνο με νίκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις