KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο επίδοξος πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται την τελευταία ομάδα εκτός Αθηνών που κατέκτησε τον τίτλο, Λάρισα. Εξι νίκες και μία ισοπαλία για τους Θεσσαλονικείς στις 7 τελευταίες μονομαχίες με τους «βυσσινί», με τις 7 από τις 8 πιο πρόσφατες να έχουν «2-3 γκολ».
Ο δεύτερος στην κατάταξη Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ερχόμενη από 3 ήττες Ξάνθη, επί της οποίας έχει 12 νίκες στις 13 τελευταίες συγκρούσεις τους (μία ισοπαλία). Ο τρίτος Ατρόμητος υποδέχεται τον έκτο Αρη, με τον οποίο έχει 8 διαδοχικά under στο πρωτάθλημα.
ΑΕΚ - Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την Ενωση να έχει κερδίσει με ανατροπή την αντίπαλό της πριν από δύο μήνες στο Κύπελλο (2-1), και ΟΦΗ - Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους με το «τριφύλλι».



Οι πρωταθλήτριες της τελευταίας διετίας στην Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, μονομαχούν το Σάββατο στο Λονδίνο, στην τρίτη από τις εφτά αγωνιστικές που θα παιχτούν μέσα στον μήνα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ, από την οποία έχει χάσει μόνο μία φορά στις 13 συγκρούσεις τους (4-3 τον Δεκέμβριο του ’16), και με την οποία έχει 5 σερί over. Το εν λόγω σημείο συνόδεψε και τις 15 από τις 20 τελευταίες συναντήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ.

Με τις 3 σερί ήττες η Εσπανιόλ υποχώρησε στην 7η θέση. Υποδέχεται τη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα, την οποία δεν νίκησε στις 18 τελευταίες συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα (14 ήττες). Τη 14η Βαλένθια αντιμετωπίζει η 2η στη βαθμολογία Σεβίλλη, η οποία έφυγε με την ήττα στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες παρουσίες της στο «Μεστάγια».

Το derby d’ Italia ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Η πρώτη και αήττητη Γιουβέντους (13 νίκες, 1 ισοπαλία) υποδέχεται την τρίτη Ιντερ, η οποία νίκησε μόνο στη μία από τις 11 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της με την πρωταθλήτρια.

Παραδοσιακή μονομαχία και στη Γερμανία. Το «Ρεβίερντερμπι» ανάμεσα στη 12η Σάλκε και την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ διεξάγεται αύριο, με τις δύο αντιπάλους να έχουν 4 ισοπαλίες στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους. Στο τελευταίο τους ματς τον Απρίλιο, η Σάλκε επικράτησε 2-0 εντός. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις