KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Ντόρτμουντ έχασε 2-1 την Τρίτη από την Ντίσελντορφ, η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-0 τη Νυρεμβέργη και η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 6 βαθμούς. Μπορεί απόψε να πάει στους 3, αν η Γκλάντμπαχ υποχρεώσει την αντίπαλό της στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρει, θα σπάσει το σερί που τη θέλει να χάνει στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους και στις δύο πόλεις, και θα βελτιώσει παράλληλα τα ποσοστά της στο Ντόρτμουντ, όπου έχει 11 ήττες στα 12 τελευταία.
Είναι η τελευταία αγωνιστική για το 2018 στην Μπουντεσλίγκα, θα επαναρχίσει σε έναν μήνα. Η τελευταία αγωνιστική του έτους διεξάγεται και στην Ισπανία, εκεί όπου η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Θέλτα. Η φιλοξενούμενη έχασε με πέντε γκολ διαφορά στις 3 από τις 4 τελευταίες παρουσίες της στο «Καμπ Νόου».



Στην άλλη όμως, που ήταν μήνα Δεκέμβριο (πέρσι), έφυγε με το 2-2. Η δεύτερη Σεβίλλη φιλοξενείται από τη Λεγκανές, με την οποία έχουν 4 διαδοχικά γκολ/γκολ στη Μαδρίτη.

Ρεκόρ No Goal έγινε την περασμένη αγωνιστική στο φετινό Καμπιονάτο, με 8 σε 10 ματς. Στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες σε διάστημα οκτώ ημερών, μιας και μιμούνται τους Αγγλους με την Boxing Day, η Γιουβέντους των 15 νικών σε 16 αγωνιστικές φιλοξενεί την 7η στη βαθμολογία Ρόμα. Οι 7 από τις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους συνοδεύτηκαν από under. Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν στις 8 τελευταίες παρουσίες τους στην αντίπαλη έδρα, στις τρεις πιο πρόσφατες με 1-0.

Το 1981 ηττήθηκε τελευταία φορά στο «Μόλινιου» η Λίβερπουλ, έχει παίξει ωστόσο μόνο πέντε φορές σε αυτό το διάστημα. Στις 16 τελευταίες συγκρούσεις τους η πρωτοπόρος νίκησε σε λιγότερες από τις μισές (7 νίκες, 6 ήττες). Εννέα σερί ήττες έχει η Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, με τις 4 πιο πρόσφατες να γράφουν 5-1, 4-0 5-0 και 5-0.

Στις 12 Ιανουαρίου θα επαναρχίσει το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού πρώτα βέβαια διεξαχθεί το προσεχές διήμερο η 19η αγωνιστική. Το 1-1 της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Νοέμβριο του 2006 είναι το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα των «κιτρινοπράσινων» με την πρωταθλήτρια, καθώς έχασε και στις 16 συγκρούσεις τους από τότε.

Μόνο 3 νίκες έχει η Τουλούζ στις 23 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λιλ, η οποία βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα της κατάταξης. Η τρίτη Λυών, η οποία δέχτηκε γκολ στους 13 από τους 15 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο Σαμπιονά, αγωνίζεται στην έδρα της τέταρτης Μονπελιέ.

Το φύλλο της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, με Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Βέλγιο, Ευρωλίγκα και παρουσίαση στοιχείων γύρω από την Boxing Day.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις