KING BET ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/12/2018

Τρεις αγωνιστικές σε οκτώ μέρες (22 - 29 Δεκεμβρίου) διεξάγονται στο Καμπιονάτο. Η δεύτερη από τις τρεις γίνεται μεθαύριο, Τετάρτη. Η Γιουβέντους αγωνίζεται στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, από την οποία έχει να χάσει 14 χρόνια. Στις 25 μονομαχίες τους σε αυτό το διάστημα έχει 21 νίκες.
Η τρίτη στη βαθμολογία Ιντερ υποδέχεται τη δεύτερη Νάπολι, απέναντι στην οποία έχει να σκοράρει εδώ και 4 αγώνες (έξι σερί No Goal). Αήττητη η Λάτσιο στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Μπολόνια (5 ισοπαλίες), τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ στην έδρα της Τορίνο είναι η Εμπολι.
Η Εβερτον έχει 15 under στις 21 τελευταίες Boxing Day (ή στην πρώτη της υποχρέωση μετά τα Χριστούγεννα), επίδοση που είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα στις 20 ομάδες που αγωνίζονται φέτος στην Πρέμιερ.



Τα περισσότερα over, επίσης 15, τα έχει η Αρσεναλ, η οποία νίκησε στους 16 από τους 21 αγώνες, δεν είναι όμως η ομάδα με την παραγωγικότερη βαθμολογική συγκομιδή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε στις 18 από τις 21 τελευταίες σεζόν όσον αφορά τον πρώτο της αγώνα μετά τις 25/12. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ, η οποία έχει επίσης θετική χριστουγεννιάτικη αύρα, με μόνο 4 ήττες από το 1997 και έπειτα (9 «τρίποντα», 8 ισοπαλίες). Τις νίκες της κάθε ομάδας της Πρέμιερ, αλλά και τα αποτελέσματά τους από το ’97 μέχρι πέρσι, θα τα βρείτε ανά ζευγάρι στο Black Jack της Boxing Day στις σελίδες 11 έως 13.

Είτε ένα (5 φορές) είτε κανένα γκολ σημείωσε η Σουόνσι την τελευταία 10ετία στην πρώτη της υποχρέωση μετά τα Χριστούγεννα. Φιλοξενεί την Αστον Βίλα, από την οποία έχει να χάσει στην Ουαλία εδώ και 47 χρόνια (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Στο Αμπερντίν αγωνίζεται η Σέλτικ, εκεί από όπου έφυγε με τη νίκη στις 4 τελευταίες επισκέψεις της. Την έχει συναντήσει ήδη δύο φορές τη φετινή σεζόν, και τη κέρδισε και στις δύο με 1-0. Η δεύτερη ήταν πριν από 23 μέρες στον τελικό του Λιγκ Καπ. Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες 5-5 στην τελευταία τους μονομαχία τον Μάιο. Ηταν το όγδοο διαδοχικό τους γκολ/γκολ.

Το διπλό απουσιάζει από τις 7 τελευταίες συναντήσεις της πρωτοπόρου Γκενκ με την υπολογίσιμη εκτός έδρας Γάνδη. Οι 5 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στο Γκενκ είχαν «2-3 γκολ». Η κάτοχος του τίτλου Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λόκερεν, επί της οποίας έχει 14 νίκες στις 16 τελευταίες συναντήσεις τους.

Η επόμενη Κing Bet θα κυκλοφορήσει κανονικά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, με αγώνες από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Καλά Χριστούγεννα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις