ΚΙΝG BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Επτά ομάδες της Πρέμιερ, έξι της Τσάμπιονσιπ, δύο της Α’ και μία της Β’ Αγγλίας βρίσκονται στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η συνάντηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ανάμεσα σε συλλόγους της Πρέμιερ. Στο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο ήρθαν 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί που αγωνίζονται και τη Δευτέρα (21:30).
Εκείνη που βρίσκεται πιο χαμηλά από όλες, η Νιούπορτ, υποδέχεται αυτήν που βρίσκεται ψηλότερα, τη Μάντσεστερ Σίτι. Το Σουόνσι - Μπρέντφορντ είναι το μοναδικό ματς ανάμεσα σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Μία ισοπαλία είναι το καλύτερο που πήρε η Μπρέντφορντ στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Σουόνσι, εκεί όπου η γηπεδούχος είναι αήττητη στο 2019 (4 αγώνες).
Από την ομάδα που ήταν τότε τελευταία στη βαθμολογία έχει υποστεί τη μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.


Ουραγός τώρα είναι η Νυρεμβέργη, την οποία η πρωτοπόρος αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στη Βαυαρία.

Εκεί παίζει απόψε και η Μπάγερν, εκτός έδρας με τη 15η Αουγκσμπουργκ. Στον πρώτο γύρο η Αουγκσμπουργκ πήρε το 1-1 στο «Αλιάντς» με γκολ στο 86’ του Φέλιξ Γκέτσε, αδερφό του Μάριο και πρώην παίκτη της Μπάγερν, στην οποία ήταν από τα 16 μέχρι τα 20 του – τη Δευτέρα έκλεισε τα 21.

Πέντε διαδοχικές επιτυχίες για την Μπαρτσελόνα εντός έδρας με τη Βαγιαδολίδ, όλες με over. Η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης παίζει επίσης εντός, με τη Χιρόνα των έξι διαδοχικών ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η τρίτη Ατλέτικο φιλοξενείται από την τρίτη από το τέλος Βαγιεκάνο, με τα γήπεδα των δύο ομάδων να απέχουν 8 χιλιόμετρα. Επτά νίκες για την ομάδα του Σιμεόνε και δύο ισοπαλίες στις 9 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.

Οι Φιν Χαρπς και Γιου Σι Ντι επέστρεψαν στην Πρέμιερ Ιρλανδίας, πρωτάθλημα που ξεκινά σήμερα στις 21:45 με όλα (5) τα ματς της 1ης αγωνιστικής. Η νταμπλούχος Ντάνταλκ φιλοξενεί την 7η πέρσι Σλίγκο Ρόβερς, την οποία νίκησε και στις 4 μονομαχίες τους την περασμένη σεζόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις