KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Εντεκα αγωνιστικές μακριά από το πρώτο του πρωτάθλημα έπειτα από 34 χρόνια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Βασικός του αντίπαλός είναι ο Ολυμπιακός, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30. Πλην των δύο αγώνων με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που δεν διεξήχθησαν, ο ΠΑΟΚ έχει 23 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας δεχτεί είτε ένα (7 φορές) είτε κανένα γκολ (16 φορές). Οι Πειραιώτες έρχονται από 6 νίκες στο πρωτάθλημα, οι 5 εξ αυτών με καθαρή εστία.
Με το εκτός έδρας 2-0 επί της Εβερτον την Τετάρτη η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στην κορυφή ισοβαθμώντας με τη Λίβερπουλ, από την οποία έχει πλέον έναν αγώνα παραπάνω. Στην πρώτη από τις 13 αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ, η Σίτι υποδέχεται τη μία από τις 4 ομάδες από τις οποίες έχασε στο φετινό πρωτάθλημα, την Τσέλσι (2-0), με την οποία έχει 4 νίκες και ισάριθμες ήττες στις 8 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.



Η αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ είναι η τελευταία για τη Λίβερπουλ πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε έντεκα μέρες από σήμερα. Πέντε μέρες μετά θα ακολουθήσει και το ματς στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι 6 τελευταίες συγκρούσεις της με τα «κεράσια» (Μπόρνμουθ) συνοδεύτηκαν από over.

Την 8η Χόφενχαϊμ υποδέχεται η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ, με την οποία έχει 14 γκολ/γκολ στις 15 τελευταίες συναντήσεις τους. Το εν λόγω σημείο «βγήκε» και στους 19 από τους 21 πιο πρόσφατους αγώνες της Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα. Πέντε «άσοι» και μία ισοπαλία στις έξι τελευταίες συναντήσεις τους στην έδρα των «κιτρινόμαυρων». Η 2η Γκλάντμπαχ νίκησε την 9η Χέρτα στις πέντε τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, ενώ η 3η Μπάγερν είναι αήττητη από τη Σάλκε εδώ και 18 αγώνες (14 νίκες).

Διαφορά έξι βαθμών έχει η Μπαρτσελόνα από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. Φιλοξενείται από την Μπιλμπάο, την οποία νίκησε στις 9 από τις 11 τελευταίες συγκρούσεις τους. Η Ατλέτικο υποδέχεται την ερχόμενη από 4 νίκες στο πρωτάθλημα Ρεάλ, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω και με την οποία ήρθαν ισόπαλες στις 4 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Δανία, Τσεχία και Πολωνία επαναρχίζουν αυτό το τετραήμερο, ενώ την Τρίτη ξεκινούν οι νοκ άουτ φάσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις