KING BET ΤΡΙΤΗΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μόνο τα τρία από τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των «16» του γαλλικού Κυπέλλου είναι ανάμεσα σε ομάδες της Α’. Διότι υπάρχουν εκπρόσωποι και από τις επόμενες 4 κατηγορίες. Μία από τις συναντήσεις των ομάδων της Λιγκ 1 είναι ανάμεσα στη Ρεν και τη Λιλ, με την πρώτη να είναι αήττητη εντός έδρας από την αντίπαλό της εδώ και 9 αγώνες (5 νίκες). Και τα 9 αυτά ματς συνοδεύτηκαν από under.
Η Γκινγκάμπ, η οποία τον επόμενο μήνα θα παίξει στον τελικό του Λιγκ Καπ με το Στρασβούργο, φιλοξενεί την αήττητη στους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις Λυών, η οποία την Κυριακή έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε φέτος την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα (2-1).
Η Λυών έχει να φτάσει ωστόσο σε τελικό εδώ και 10 χρόνια. Εκει έφτασε πέρσι μια ομάδα της Γ’ -πλέον της Δ’- η Λεζ Ερμπιέρ, την οποία διέλυσε στις ευκαιρίες η Παρί Σεν Ζερμέν και κέρδισε τελικά με 2-0.



Η νταμπλούχος Γαλλίας φιλοξενείται και αύριο από σύλλογο της τρίτης κατηγορίας, τη 13η στο πρωτάθλημα Βιλφράνς.

Από ομάδες της Α’ και της Β’ αποτελούνται τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Η κάτοχος πέρσι και φιναλίστ πρόπερσι Αϊντραχτ έχει αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από την Ουλμ, η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο από την Ντίσελντορφ. Η τελευταία παίζει στο γειτονικό (48 χλμ.) Γκελζενκίρχεν με τη Σάλκε, η οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας στον μεταξύ τους αγώνα στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν παίζει στο Βερολίνο με τη Χέρτα, την οποία δεν νίκησε στις 4 τελευταίες μονομαχίες τους (τρεις ισοπαλίες), ενώ η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία έχουν δέκα διαδοχικά γκολ/γκολ και over (7 νίκες η Ντόρτμουντ).

Μόνο 5 σύλλογοι της Πρέμιερ έχουν προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε αυτές μπορεί να προστεθούν άλλες δύο, οι οποίες δίνουν τον επαναληπτικό τους αυτό το διήμερο. Η Μπράιτον φιλοξενείται από τη Γουέστ Μπρομ (Τσάμπιονσιπ) και η Γουλβς υποδέχεται τη Σριούσμπερι (Α’). Η Μπράιτον νίκησε μόνο στην πρώτη παρουσία της στο Μπέρμιγχαμ με τη Γουέστ Μπρομ, το 1977 (0-2). Στα 10 ματς που έδωσε έκτοτε στο «Χόουθορνς» έχασε στα 6.

Οι ομάδες που έπαιξαν στον τελικό την τελευταία διετία ξεκινούν εκτός έδρας τις υποχρεώσεις τους για τα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο στη Νέα Σμύρνη και η ΑΕΚ μεθαύριο στο Περιστέρι. Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, και ο Εργοτέλης, που είναι η μοναδική ομάδα από τη Β’, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν σε τρεις εβδομάδες.

Τελευταία φορά που αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, σε όλες τις διοργανώσεις και τις έδρες, είχε λιγότερα από δύο γκολ ήταν τον Απρίλιο του ’11, στον τελικό του Κυπέλλου που έληξε 0-0 (0-1 η Ρεάλ στην παράταση). Από τότε ήρθαν 23 over σε 28 αγώνες. Με 3-6 έληξε η τελευταία εντός έδρας συνάντηση της Μπέτις με τη Βαλένθια που αποτελούν το έτερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του ισπανικού Κυπέλλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις