KING BET TΡΙΤΗΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το 1991 έχασε τελευταία φορά στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ του Σόλσκγιερ έχει μόνο νίκες (7).
Η Τσέλσι απέκλεισε την Τότεναμ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (4-2 στα πέναλτι) και την υποδέχεται τώρα για το πρωτάθλημα, βρισκόμενη 10 βαθμούς πίσω της. Χωρίς ισοπαλία οι 8 τελευταίες συναντήσεις τους. Kάθε ομάδα πήρε από 4 νίκες.
Η Ορλεάν είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Β’ Γαλλίας στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σε αυτά βρίσκεται και η Βιτρέ, ομάδα της 4ης κατηγορίας, παίζει όμως την επόμενη εβδομάδα (με τη Ναντ).



Η Ορλεάν, 8η στη βαθμολογία και αήττητη στις 7 τελευταίες υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, συναντά τη Ρεν, η οποία την Πέμπτη προκρίθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Μπέτις (επόμενος αντίπαλος η Αρσεναλ), και την Κυριακή παραχώρησε 1-1 στη Μαρσέιγ. Είναι αήττητη εδώ και 11 εντός έδρας.

Η κάτοχος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντιζόν, την ομάδα που πριν από πέντε εβδομάδες νίκησε 8-0 για το πρωτάθλημα. Λυών εναντίον Καέν το άλλο ματς της προημιτελικής φάσης, ζευγάρι που συναντήθηκε και πέρσι στον ίδιο γύρο. Νικήτρια ήταν η Καέν με 1-0. Στον επόμενο γύρο έπεσε με την Παρί Σ.Ζ. και αποκλείστηκε.

Οι 3 από τις 4 ομάδες που βρίσκονταν πέρσι στα ημιτελικά Κυπέλλου Ιταλίας, είναι εδώ και φέτος. Οι δύο αποτελούν το ίδιο ζευγάρι με πέρσι, Λάτσιο εναντίον Μίλαν. Τα δύο περσινά ματς έληξαν 0-0 και την πρόκριση στον επαναληπτικό της Ρώμης πήρε στα πέναλτι η Μίλαν. Στη φετινή διοργάνωση η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Η Αταλάντα είναι η άλλη ομάδα που βρισκόταν και πέρσι στα ημιτελικά. Δεν θα αντιμετωπίσει όμως τη Γιουβέντους όπως πέρσι, καθώς την απέκλεισε με 3-0 στον προηγούμενο γύρο. Απέναντί της τώρα είναι η Φιορεντίνα, η οποία βρέθηκε εδώ με το 7-1 επί της Ρόμα. Οι δυο τους θα συναντηθούν και την προσεχή Κυριακή, στο Μπέργκαμο για το πρωτάθλημα.

Φέγενορντ και Αγιαξ μονομαχούν σε νοκ άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ακριβώς έναν μήνα μετά το 6-2 της Φέγενορντ στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδας από το Ρότερνταμ στις 14 τελευταίες συγκρούσεις τους στο πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα, το 2015, είχε νικήσει τον Αγιαξ (1-0) και στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου.

Η 10η Βίλεμ συναντήθηκε με την 4η Αλκμααρ την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Η Βίλεμ επικράτησε 2-1, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό Μάριο Βρουσάι να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ σε 6 αγώνες. Οι δύο ομάδες τα λένε ξανά μεθαύριο στον άλλον νοκ άουτ ημιτελικό.

Το σκορ με το οποίο νίκησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (0-2) χρειάζεται ο Ατρόμητος για να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον Πανιώνιο όσο στον προηγούμενο γύρο από την Παναχαϊκή (2-1),στην αλλά στην εντός έδρας ρεβάνς νίκησε με 5-0.

Ο Εργότέλης, που έχασε 1-0 στον πρώτο αγώνα, ελπίζει να κάνει ό,τι και οι προηγούμενες πέντε ομάδες που έπαιξαν στην Τρίπολη για το Κύπελλο, να σκοράρει. Με 2-0 πέρσι, με 3-0 φέτος νίκησε ο Ολυμπιακός τη Λαμία στο πρωτάθλημα. Τώρα την υποδέχεται στη ρεβάνς του 3-3.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις