KING BET ΤΡΙΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ισόπαλες έληξαν οι 3 από τις 5 συναντήσεις της Λίβερπουλ με την Μπάγερν. Στην πιο πρόσφατη, στο Σούπερ Καπ του 2001 στο Μονακό, η αγγλική ομάδα σημείωσε τη μοναδική νίκη επί της αντιπάλου της, 3-2 (3-0 στο 46’). Η Λίβερπουλ έχει να ηττηθεί εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ μία πενταετία (0-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης), έχοντας 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εξι νίκες και δύο ισοπαλίες για την Μπάγερν στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση.
Αήττητη είναι η Μπαρτσελόνα στις 6 έως τώρα μονομαχίες της με τη Λυών (4 νίκες). Πριν από δέκα χρόνια ήταν η τελευταία τους σύγκρουση, 5-2 η Μπαρτσελόνα, αγώνας και εκείνος για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ – το πρώτο ματς στη Γαλλία είχε λήξει 1-1.
Είκοσι ήττες έχει η Γιουβέντους στις 32 εκτός έδρας αναμετρήσεις της με ισπανικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των χαμένων τελικών με Ρεάλ (2) και Μπαρτσελόνα (1).



Με το 3-0 επί της Φροζινόνε την Παρασκευή έφτασε στα 28 ματς πρωταθλήματος χωρίς αποτυχία. Η Μπενφίκα και η Τσέλσι είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν κερδίσει εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης (και οι δύο με 2-1) στις 29 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις των Μαδριλένων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη 14η θέση της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Σάλκε, 12 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Συνεχίζει και αυτή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα με τη χαμηλότερη τιμή για την κατάκτησή του τροπαίου, τη Μάντσεστερ Σίτι (4.00). Μια Σίτι που μέσα στο 2019 έχει πετύχει νίκες με 5-0, 6-0, 7-0 και 9-0.

Το 4-1 επί της ΑΕΚ ήταν το έκτο διαδοχικό «4-6 γκολ» του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Σκόραρε στους 9 από τους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα, ενώ εμφανίστηκαν μόνο δύο ισοπαλίες στους 25 τελευταίους του εκτός (10 νίκες).

Στο γαλλικό πρωτάθλημα η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την ομάδα με την αμέσως καλύτερη επίδοση στην άμυνα (19 γκολ σε 24 αγώνες), Μονπελιέ. Οι 9 από τις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους εμφάνισαν No Goal. Η πρωταθλήτρια έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεν στους 54 τελευταίους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Πέμπτη αναμέτρηση την τρέχουσα περίοδο ανάμεσα στη Ρέιντζερς και την Κιλμάρνοκ. Είναι ο επαναληπτικός για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας. Δύο ισοπαλίες και από μία νίκη για την κάθε ομάδα στις 4 συναντήσεις τους. Τρεις ισοπαλίες και μία νίκη για τη Ρος Κάουντι στις 4 φετινές μονομαχίες της Ρος με την Ινβερνές, ζευγάρι από τα Χάιλαντς που συνθέτει τον άλλον επαναληπτικό του 5ου γύρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις