KING BET ΤΡΙΤΗΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Δέκα νίκες και μία ισοπαλία έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που ανέλαβε ο Σόλσκγιερ. Η Τότεναμ και η Αρσεναλ ήταν οι «μεγαλύτεροι» αντίπαλοι στα 11 αυτά ματς. Απόψε ξεκινάει ένα πρόγραμμα τριών τέτοιων αγώνων: με Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με Τσέλσι στο Κύπελλο και με Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.
Την νταμπλούχο Γαλλίας τη συναντά για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως εντός έδρας απέναντι σε ομάδες της συγκεκριμένης χώρας η Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει εντός: 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αγωνιστεί 10 φορές στην Αγγλία και νίκησε μόνο στη μία.
Το 1-0 από την Μπενφίκα τον Οκτώβριο είναι η τελευταία ήττα της Πόρτο μέχρι σήμερα. Από τότε έχει 21 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τα κολλητά «Χ» στις έδρες των Γκιμαράες και Μορεϊρένσε τη διατηρούν ακόμα στην κορυφή, όμως η Μπενφίκα την έφτασε στον έναν βαθμό και η Μπράγκα στους τρεις.



Πριν από το σαββατιάτικο ματς με τη Σετούμπαλ, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει τον αποψινό αγώνα στην ιταλική πρωτεύουσα με τη Ρόμα. Η τελευταία επέστρεψε στις επιτυχίες, 3-0 την Κιέβο εκτός έδρας, έπειτα από το 7-1 από τη Φιορεντίνα και το 1-1 με τη Μίλαν. Η Ρόμα πήρε τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στη φάση των ομίλων (7), ενώ τα 11 από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύτηκαν από No Goal.

Εξι επιτυχίες και μία ισοπαλία, με την Μπαρτσελόνα εκτός για το Κύπελλο, είναι το αήττητο σερί που χτίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συναντά τον Αγιαξ, επί του οποίου έχει 6 διαδοχικές νίκες. Η Ρεάλ είναι η ομάδα που κέρδισε τα περισσότερα κόρνερ στους ομίλους (10 μέσο όρο). Ο Αγιαξ σκοράρει εδώ και 22 εντός έδρας αγώνες.

Από τρεις ισοπαλίες έρχεται η Ντόρτμουντ, στη μία εκ των οποίων αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Βέρντερ. Στις 9 πιο πρόσφατες παρουσίες της στην Αγγλία δέχτηκε γκολ. Η αυριανή της αντίπαλος, Τότεναμ, βρήκε δίχτυα στους 16 τελευταίους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντινάμο Κιέβου, την οποία φιλοξενεί την Πέμπτη, δεν έχασε στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της στον όμιλο (Γιάμπλονετς, Ρεν, Αστανά), ούτε και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις της με τους Πειραιώτες (2-2 στη Θεσσαλονίκη, 1-0 στο Κίεβο).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις