KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη από τις 8 ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι επίσης η μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη. Αυτό επιδιώκουν να επαναλάβουν οι παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι θα υποδεχτούν τους Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό και θα παίξουν εκτός με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τριφύλλι» έχασε στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες του με τον «δικέφαλο».
Εντεκα αγωνιστικές υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η πρώτη Πόρτο υποδέχεται τη δεύτερη, με έναν βαθμό λιγότερο και με 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, Μπενφίκα. Οι 4 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Ντραγκάο» εμφάνισαν under.



Η 3η Μπράγκα, η οποία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχασε από Σπόρτινγκ και Μπελενένσες και έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ξανά, αν νικήσει εκτός έδρας τη Ρίο Αβε, κάτι που δεν κατάφερε στις 7 τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

Ισόπαλα έληξαν τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Εβερτον με τη Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ». Οι «κόκκινοι» σκόραραν το πολύ ένα γκολ σε καθεμία από τις 5 εκτός έδρας υποχρεώσεις της μέσα στο 2019. Μετά το ματς της Τετάρτης με την Τσέλσι, όπου ηττήθηκε 2-0, η Τότεναμ παίζει με την άλλη μεγάλη συμπολίτισσα, την Αρσεναλ, ενώ την Τρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό του υπέρ της 3-0 για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αρσεναλ δέχτηκε γκολ στους 14 από τους 18 εκτός έδρας αγώνες την τρέχουσα σεζόν.

Μετά το 3-0 της Μπάρσα στα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη, η πρωταθλήτρια παίζει ξανά στο «Μπερναμπέου» (Σάββατο, 21:45), 13 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος. Βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ, έχοντας σημειώσει 22 γκολ περισσότερα (βάζει 2,6 γκολ ανά αγώνα) και έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες.

Δυόμισι μήνες διήρκεσε η διακοπή στο ρωσικό πρωτάθλημα. Επαναρχίζει απόψε με τη συνάντηση της 10ης Ορενμπουργκ με τη 15η Ανζί. Η πρωτοπόρος Ζενίτ φιλοξενείται αύριο από την 9η Ουράλ, επί της οποίας έχει 10 νίκες στις 11 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις