KING BET ΤΡΙΤΗΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Εθνική μας δεν έχει δεχτεί ποτέ γκολ από την Αρμενία. Νίκησε 2-0 και 1-0 στα προκριματικά του Euro 2004 και ήρθε 0-0 και 1-0 στα δύο φιλικά το ’08 και το ’12 σε ουδέτερο έδαφος. Το 0-3 από την Ιταλία ήταν η πέμπτη ήττα στις 6 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για προκριματικά Euro. Η Αρμενία έχασε στα 6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά της εν λόγω διοργάνωσης, σε όλα δεχόμενη όμως το πολύ δύο γκολ.
Τελευταία φορά που η Ιταλία ηττήθηκε εντός έδρας σε προκριματικά Euro ήταν το 1999, 2-3 από τη Δανία. Από τότε έχει 18 νίκες και 4 ισοπαλίες. Με το ματς στο ΟΑΚΑ έφτασε τα έξι διαδοχικά παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης που δεν δέχεται γκολ. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη δέχτηκε γκολ στους 5 από τους 6 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της σε προκριματικά, με πιο πρόσφατο το 2-0 από τη Φινλανδία το Σάββατο.



Στο τρίτο ματς του 10ου ομίλου, η Φινλανδία αγωνίζεται στο Βαντούζ. Στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 το Λίχτενσταϊν έχασε 2-1 στο Ελσίνκι και παραχώρησε 1-1 στον β’ γύρο, σκορ με το οποίο έληξε και το προπέρσινο φιλικό τους στο Τούρκου. Οι 12 από τις 13 τελευταίες υποχρεώσεις της Φινλανδίας συνοδεύτηκαν από under.

Οι δύο από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρσι από την Α’ Ισπανίας αποτελούν το ένα από τα δύο ζευγάρια των πλέι οφ στη Β’ κατηγορία. Η 6η Λα Κορούνια υποδέχεται την 3η Μάλαγα, η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι σε περίπτωση που τα δύο ματς λήξουν με το ίδιο σκορ (ο επαναληπτικός το Σάββατο) και δεν αλλάξει κάτι στην παράταση (δεν υπάρχουν πέναλτι), τότε λόγω καλύτερης θέσης στη βαθμολογία θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό των πλέι οφ.

Εκεί θα συναντήσει μία εκ των Μαγιόρκα και Αλμπαθέτε, οι οποίες τερμάτισαν στην 5η και 4η θέση αντιστοίχως και για τις οποίες ισχύει ό,τι και στο πρώτο ζευγάρι (ο επαναληπτικός την Κυριακή). Η Αλμπαθέτε, η οποία έκανε 3 ήττες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και έχασε την απευθείας άνοδο, νίκησε την αντίπαλό της και στις δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα: 3-1 εκτός, 2-0 εντός. Τελευταία φορά που έπαιξε στη Λα Λίγκα ήταν πριν από 14 σεζόν (6 απουσιάζει η Μαγιόρκα).

Το Κόπα Αμέρικα ξεκινάει την Παρασκευή και στο παρόν φύλλο θα βρείτε 15 σελίδες γεμάτες Λατινική Αμερική, με ρόστερ, κουίζ, αναμενόμενες ενδεκάδες, προπονητές, αποδόσεις, γνώμες και επωφελή info για τα στοιχήματά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις