KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21 IOYNIOY 2019

Η Βενεζουέλα έμεινε στο 0-0 με το Περού και τη Βραζιλία, όμως τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τη Βολιβία είχαν «4-6 γκολ». Με νίκη επί της Βολιβίας προκρίνεται στα προημιτελικά, με την προϋπόθεση να υπάρξει νικητής και στο ματς του Περού με τη Βραζιλία. Αν οι δύο τελευταίες έρθουν ισόπαλες, τότε η Βενεζουέλα θα πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να είναι πιθανή για την πρώτη δυάδα του ομίλου.
Η Βραζιλία τερματίζει στην πρώτη δυάδα ακόμα και με ισοπαλία, μιας και για ένα γκολ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από το ισόβαθμό της Περού. Το Περού μπορεί να μειονεκτήσει στην ισοβαθμία με τη Βενεζουέλα, αν η τελευταία κερδίσει με δυο, τρία ή παραπάνω γκολ διαφορά τη Βολιβία. Πάντως με 4 βαθμούς η Βραζιλία και το Περού, είναι αρκετά πιθανό να είναι στις δύο καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων αν τερματίσουν στη συγκεκριμένη θέση. Το Περού νίκησε μόνο στη μία από τις 15 συγκρούσεις του (11 ήττες) με τη Βραζιλία.



Η ομάδα με τις περισσότερες (7) κατακτήσεις Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Αίγυπτος, διοργανώνει το 32ο Κόπα Αφρικα που ξεκινάει απόψε. Η παρέα του πρώτου σκόρερ την τελευταία διετία στην Πρέμιερ Λιγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, υποδέχεται το Ζιμπάμπουε, το οποίο δεν προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων σε καμία από τις τρεις προηγούμενες παρουσίες της στο τουρνουά (2004, 2006, 2017).

Στο Γκολντ Καπ οι ΗΠΑ υποδέχονται την ομάδα που τους στέρησε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ηταν Οκτώβριος του ’17, όταν το Τρίνινταντ της μίας νίκης και των 8 ηττών στον όμιλο, επικράτησε 2-1 των ΗΠΑ την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ και τις άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Κυριακή τα ξημερώματα θα συναντηθούν για πρώτη φορά από τότε, με τις ΗΠΑ να έχουν μόνο μία ήττα ακόμη από τη συγκεκριμένη αντίπαλο στις 24 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία μετά από 6 σεζόν επιδιώκει η Μαγιόρκα στον επαναληπτικό με τη Λα Κορούνια, η οποία έπεσε πέρσι από τη Λα Λίγκα. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης. Σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που επαναληφθεί το σκορ του πρώτου αγώνα, το ματς της Κυριακής θα οδηγηθεί στην παράταση, αλλά όχι στα πέναλτι, καθώς η άνοδος θα πάει στη Μαγιόρκα που τερμάτισε σε υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις