KING BET ΤΡΙΤΗΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ αφορά, όπως και πέρσι, τις πρωταθλήτριες Ανδόρας, Γιβραλτάρ, Κοσόβου και Σαν Μαρίνο. Διεξάγονται δύο νοκ άουτ ημιτελικοί και οι νικητές αναμετρούνται τρεις μέρες αργότερα, επίσης σε μονό τελικό.
Πέρσι οι τρεις αναμετρήσεις διεξήχθησαν στο Γιβραλτάρ. Η γηπεδούχος Λίνκολν Ρεντ Ιμπς πήρε την πρόκριση στον τελικό, αλλά εκεί έχασε στην παράταση από την πρωταθλήτρια Κοσόβου, Ντρίτα.
Εκεί, στο Κόσοβο, διεξάγεται το φετινό μίνι τουρνουά του προκριματικού γύρου. Στους αποψινούς ημιτελικούς βρίσκεται ξανά η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, η οποία συναντά και πάλι την πρωταθλήτρια Κοσόβου, αυτή τη φορά τη Φερονικέλι.
Η Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα μετέχει για έκτη διαδοχική φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι έχασε 2-0 στην παράταση του ημιτελικού από την Ντρίτα.



Εχει 15 ήττες και δύο ισοπαλίες στους 17 εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της. Και η Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο όμως, την οποία συναντά σήμερα, ηττήθηκε στις 11 από τις 12 έως τώρα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Ο νικητής του προκριματικού αυτού γύρου θα αντιμετωπίσει σε δύο εβδομάδες την πρωταθλήτρια Ουαλίας, Νιου Σεντς. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα δοκιμάσουν την τύχη τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ίδιες 4 χώρες, με την προσθήκη των Λουξεμβούργου, Ουαλίας, Βόρειας Ιρλανδίας και Νήσων Φερόε, «αποτελούν» τα επτά ζευγάρια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ οι αγώνες είναι διπλοί – οι επαναληπτικοί την επόμενη εβδομάδα.

Η κάτοχος του Κόπα Αφρικα, Καμερούν, δίνει σήμερα (20:00) τον πρώτο της αγώνα για τη φετινή διοργάνωση, η οποία ήταν να διεξαχθεί στη χώρα της αλλά πήγε στην Αίγυπτο λόγω των ένοπλων εξεγέρσεων στο εσωτερικό της και των καθυστερήσεων των υποδομών.

Αντίπαλός της είναι η Γουινέα Μπισάου, η οποία μετέχει για δεύτερη φορά στο τουρνουά. Η πρώτη ήταν στην προηγούμενη διοργάνωση (2017), όταν είχε και τότε το Καμερούν στον όμιλο. Η Γουινέα Μπισάου, η οποία έχει τον μικρότερο πληθυσμό από τις 24 ομάδες που μετέχουν στο Κόπα Αφρικα (1.815.000), προηγήθηκε στο 13’, αλλά δέχτηκε τα γκολ που της στέρησαν τη νίκη ή την ισοπαλία στο 61’ και το 78’.

Οι προημιτελικοί του Κόπα Αμέρικα διεξάγονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Η γηπεδούχος Βραζιλία έμαθε τον αντίπαλό της πριν από λίγες ώρες, καθώς τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου αναμένονταν να ολοκληρωθούν στις 4 τα ξημερώματα.

Στο παρόν φύλλο θα βρείτε το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων που ξεκινούν τον επόμενο μήνα και στις αρχές του Αυγούστου, αυτά των Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Α’ και Β’ Γαλλίας, Α’ Ολλανδίας, Δανίας και Πολωνίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις