KING BET 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα ξεκινάει απόψε στις 00:30 με τον αγώνα Βολιβία - Περού. Το Περού, το οποίο πανηγύρισε δύο φορές στο ματς της πρεμιέρας με τη Βενεζουέλα, αλλά τα γκολ του ακυρώθηκαν λίγο αργότερα από «υπόδειξη» του VAR, τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων με τη σημερινή της αντίπαλο (4 ισοπαλίες).
Τρεις ώρες αργότερα, στις 03:30, η Βραζιλία υποδέχεται τη Βενεζουέλα, η οποία συνέβαλε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι με το Περού, παρόλο που δεν είχε τελικά γκολ.
Η ήττα από το Βέλγιο στα προημιτελικά του Μουντιάλ είναι η μοναδική της Βραζιλίας στα 27 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (21 νίκες). Στα 5 τελευταία απέναντι στη Βενεζουέλα έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους σκόραρε ο Γουίλιαν, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας με τη Βολιβία (3-0).



Το Κατάρ ισοφάρισε την Παραγουάη που προηγήθηκε 2-0, ενώ η Κολομβία νίκησε 2-0 την Αργεντινή. Τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της Κολομβίας με ομάδες από την Ασία συνοδεύτηκαν από over. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Παραγουάη, με την οποία έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στις πιο πρόσφατες μονομαχίες τους σε Κόπα Αμέρικα.

Στους 4 πρώτους αγώνες του Γκολντ Καπ επικράτησαν και οι τέσσερις ομάδες που δίνονταν από 1.02 έως 1.35 (Καναδάς, Μεξικό, Αϊτή, Κόστα Ρίκα). Ο μέσος όρος των γκολ στους 4 αγώνες ήταν 4.5. Τα ξημερώματα διεξήχθησαν τα ματς του τρίτου ομίλου, όπου όλες οι αποδόσεις ήταν άνω του 2.00. Απόψε θα ξεκινήσει ο 4ος, με τις ΗΠΑ να προσφέρονται στο 1.03 με τη Γουιάνα και τον Παναμά στο 2.00 με το Τρίνινταντ.

Την Παρασκευή ξεκινάει και το Κόπα Αφρικα, με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Στις σελίδες 31-38 θα βρείτε τις αποστολές των ομάδων, και μαζί πληροφορίες για τις προηγούμενες παρουσίες τους στο τουρνουά, την τωρινή εικόνα τους, info, το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και είκοσι ερωτήσεις με τις 60 πιθανές απαντήσεις τους στο συνοδευτικό κουίζ.

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου είναι ο σημερινός φιλοξενούμενος του Πέτρου Χαριζακλή (σελ. 39) και διηγείται τις εμπειρίες του από το Μόναχο και την Ουντερχάκινγκ, στην οποία αγωνίζεται εδώ και 15 χρόνια, καθιστώντας τον τον δεύτερο πιο «παλιό» παίκτης γερμανικής ομάδας, αν και μόνο 21 ετών.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατεβαίνει Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ και η Τσέλσι ανεβαίνει Μάντσεστερ για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ολόκληρο το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές, μαζί με την απόδοση κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, στις σελίδες 40-41.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις