KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Εθνική μας συνάντησε τελευταία φορά την Ιταλία πριν από 10 χρόνια. Ηταν σε φιλικό στο «Καραϊσκάκης». Εληξε 1-1, με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν το πέμπτο under στις έξι τελευταίες μονομαχίες τους.
Η Ιταλία είναι αήττητη εδώ και 6 αγώνες, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» στους 5 πιο πρόσφατους. Η Ελλάδα νίκησε στις 6 από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις της, σε όλες χωρίς να δεχτεί γκολ.
Στη Γλασκώβη βρίσκεται η Κύπρος για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro. Αντιμετωπίζει τη Σκωτία, η οποία όπως και η ίδια έχει μία νίκη με το Σαν Μαρίνο, και μία ήττα: με το Καζακστάν αυτή, με το Βέλγιο η Κύπρος. Η βρετανική ομάδα έχει μόνο νίκες απέναντι στην Κύπρο, όλες με over.
Οι αήττητες Ουκρανία και Σερβία, οι οποίες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Πορτογαλία, συναντιούνται απόψε στο Λβιβ.



Η Ουκρανία έχασε μόνο στα 2 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της σε προκριματικά Euro, και τα δύο με 1-0 από την Ισπανία. Η Σερβία είναι αήττητη στα 8 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, νίκησε όμως μόνο στα 2 από τα 11 τελευταία σε προκριματικά Εuro. Η Ουκρανία έχει 4 στα 4 απέναντι στην αντίπαλό της (2-1, 2-0, 1-0, 2-0).

Το 3ο στο προπερασμένο τουρνουά U20, Μάλι, ισοφάρισε πριν από δύο 24ωρα την Αργεντινή στο 121’, ευστόχησε σε όλα τα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Αντίπαλός της σήμερα στις 19:30 είναι η 3η στο περασμένο τουρνουά, Ιταλία, η οποία δύο μέρες νωρίτερα (Κυριακή) είχε αποκλείσει την Πολωνία με ένα πέναλτι στο 38’.

Η Ιταλία είναι το φαβορί για κατάκτηση του Μουντιάλ U20, στο 4.00, και αποτελεί τη μία από τις δύο ευρωπαϊκές ομάδες που συνεχίζουν στους «8» της διοργάνωσης. Η άλλη είναι η Ουκρανία, η οποία προσφέρεται στο 9.00 και αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:30 την Κολομβία.

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Αρτούρο Ρέγιες, ο οποίος για λίγους μήνες μετά το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο καθοδήγησε την ανδρών της Κολομβίας, έχει στο δυναμικό της τον βασικό την τελευταία διετία φορ της Ουέσκα (στην Πριμέρα φέτος), Κούτσο Ερνάντες.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις