KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Αργεντινή νίκησε μόνο στις 2 από τις 6 τελευταίες συναντήσεις με τη Βενεζουέλα. Η πιο πρόσφατη μονομαχία τους ήταν σε φιλικό πριν από τρεις μήνες στη Μαδρίτη, όπου Μέσι παρόντος, η Αργεντινή έχασε 3-1, σε ένα παιχνίδι που βγήκαν οκτώ κίτρινες.
Η Κολομβία είναι η μοναδική ομάδα που σημείωσε μόνο νίκες στη φάση των ομίλων και που δεν δέχτηκε γκολ. Οι 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις της με την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα Χιλή έληξαν ισόπαλες, ενώ στην άλλη ηττήθηκε. Η Ουρουγουάη από την πλευρά της επικράτησε στις 4 από τις 5 τελευταίες μονομαχίες της με το Περού, χάνοντας στην πιο πρόσφατη (2-1 το 2017).
Σε περίπτωση ισοπαλίας στους προημιτελικούς τα παιχνίδια θα οδηγηθούν απευθείας στα πέναλτι, κάτι που θα αλλάξει στα ημιτελικά και τους τελικούς, όπου θα υπάρχει και παράταση.



Η Κόστα Ρίκα δεν έχει κατακτήσει ποτέ Gold Cup. Στα προημιτελικά πέφτει πάνω στο ένα από τα δύο φαβορί, το Μεξικό, απέναντι στο οποίο δεν έχει νίκη στις 7 προηγούμενες μονομαχίες τους στη διοργάνωση. Στις 4 έχασε, ενώ στις 3 που ήρθαν ισόπαλες, το Μεξικό πήρε δύο φορές το ματς στην παράταση (1-0) και μία στα πέναλτι (1-1).

Ενα γκολ στο 93’ (1-1 με την Τζαμάικα) έστειλε την Κουρασάο στους «8» του Gold Cup. Η Κουρασάο είναι μια μικρή εθνική Ολλανδίας. Οι 7 από τους 11 που ξεκίνησαν στο τελευταίο ματς αγωνίζονται στην Ολλανδία – οι άλλοι στην Αγγλία, τις ΗΠΑ και ο μέσος Αντόνια στην ΑΕ Λεμεσού. Η νίκη της απέναντι στις ΗΠΑ στον νοκ άουτ αγώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας τιμάται στο 18.50.

Το πρωτάθλημα Σουηδίας επαναρχίζει μετά από 25 μέρες διακοπής. Την Τρίτη έγινε ήδη ένα παιχνίδι, με τη 2η πέρσι Νόρκεπινγκ να σπάει το εντός έδρας αήττητο της πρωταθλήτριας ΑΪΚ (2-0). Η ΑΪΚ αντιμετωπίζει αύριο την πρωτοπόρο Μάλμε, η οποία βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά, και με την οποία έχει 6 διαδοχικές ισοπαλίες.

Η Ιλβες ονειρεύεται το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της – το πρώτο ήταν το 1983. Εχει τις λιγότερες ήττες (1) και την καλύτερη επίδοση στην άμυνα (6 γκολ) σε 11 παιχνίδια του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλός της, Βάασα, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη (7 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Τέσσερα χρόνια μετά τη διοργάνωση του 2015, το Ηράκλειο Κρήτης φιλοξενεί ξανά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ U19. Ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται σε 8 μέρες, μέσα στις οποίες θα γίνουν συνολικά 56 παιχνίδια – επτά ματς την ημέρα μέσο όρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις