KING BET ΤΡΙΤΗΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τρεις παίκτες της Τότεναμ που ξεκίνησαν βασικοί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο της Λίβερπουλ βρίσκονται στην αποστολή της Αγγλίας για την τελική φάση του UEFA Nations League που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Είναι το τουρνουά που θα αναδείξει την πρώτη νικήτρια της διοργάνωσης και αποτελείται από δύο ημιτελικούς, τον τελικό και τον μικρό τελικό. Αύριο η Πορτογαλία υποδέχεται την Ελβετία και την Πέμπτη η Ολλανδία παίζει με την Αγγλία.
Οι 9 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις της Πορτογαλίας με την Ελβετία συνοδεύτηκαν από under, ενώ οι 6 από τις 12 πιο πρόσφατες της Ολλανδίας με την Αγγλία έληξαν ισόπαλες. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή.
Τα 10 από τα 12 παιχνίδια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας έληξαν under. Το τρέχον τριήμερο διεξάγονται οι 4 εναπομείναντες επαναληπτικοί.



Η κάτοχος Κρουζέιρο υποδέχεται τη Φλουμινένσε στη ρεβάνς του 1-1, έχοντας τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί της συγκεκριμένης αντιπάλου.

Η περσινή φιναλίστ Κορίνθιανς παίζει εκτός με τη Φλαμένγκο, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Οι 5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους συγκρούσεις ήταν ισόπαλες στο πρώτο ημίχρονο.

Ιαπωνία και Νότια Κορέα έφτασαν μέχρι τους «16» στο προηγούμενο τουρνουά U20 πριν από δύο χρόνια. Τώρα μία από τις δύο θα κάνει ένα βήμα παραπάνω, καθώς συγκρούονται μεταξύ τους.

Οι ΗΠΑ έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Σήμερα αντιμετωπίζουν τη Γαλλία, παγκόσμια πρωταθλήτρια πριν από τρία τουρνουά (2013).

Η Αργεντινή, κάτοχος του τίτλου το 2007 αλλά απούσα από τις νοκ άουτ φάσεις στα τρία τελευταία Μουντιάλ, συναντά το Μάλι στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» που διεξάγεται σήμερα. Το Μάλι, το οποίο καθοδηγεί ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία (άνδρες) το 1998 (αναπληρωματικός) Μπερνάρντ Ντιομέντ, έχει ήδη μία θέση στο βάθρο, την τρίτη το 2013.

Ο 37χρονος Φέντερερ αντιμετωπίζει τον 34χρονο συμπατριώτη του, Βαβρίνκα, στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο τελευταίος απέκλεισε με 3-2 σετ τον Τσιτσιπά μετά από ένα παιχνίδι 5 ωρών. Ο Φέντερερ νίκησε και τους τέσσερις αντιπάλους του χωρίς να χάσει σετ.

Τους πίνακες με τους νικητές των τελευταίων ετών στο Ρολάν Γκαρός θα τους βρείτε στη σελίδα 38. Στις δύο αμέσως επόμενες σελίδες φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις των Σίμου Σκαρλατίδη και Αντώνη Παπαδόπουλου, Ελλήνων ποδοσφαιριστών που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξαν στη Γ’ Γερμανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις