Κing Bet Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος «βγάζει» σημεία από τα προκριματικά του Μουντιάλ και αναλύει το... ανακάτεμα της τράπουλας από τον Οτο Ρεχάγκελ.

Κροατία-Λευκορωσία στο Ζάγκρεμπ και ο Γιάννης Καρατζαφέρης έχει εντοπίσει το σημείο που... θα φέρει κέρδη.

Πίστη στους Σκανδιναβούς από τον Τόλη Χριστοφοράκη, ο οποίος «διαβάζει» παράλληλα το ματς της Πολωνίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι πιθανές εκπλήξεις του τετραημέρου, προϊστορικά τέρατα, «δεν ξεχνώ», βάσει φόρμας και προτεινόμενα στάνταρ από τον Φώντα Τσούνη.

Μην χάσετε τα «απρόβλεπτα» του Σταύρου Κολίλα από τον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου.

Οι «πιέσεις» και οι άνοδοι στις αποδόσεις των αγώνων, όπως τις καταγράφει ο Bet Radar.

Και φυσικά, όλες οι ειδήσεις από τα ματς των προκριματικών της Ευρώπης, με ρόστερ, διαιτητές, προϊστορίες και μοναδικά info που βγάζουν σημεία.

Επίσης, μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αναμετρήσεις των προκριματικών σε Νότια και Κεντρική Αμερική, Αφρική, Ασία.

Μνήμες 1978 επανέρχονται στο μυαλό του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου εν όψει της αναμέτρησης Αργεντινή-Βραζιλία στο Ροζάριο.

Δεκατρείς σελίδες αφιέρωμα για το Ευρωμπάσκετ που ξεκινά τη Δευτέρα! Οι αποστολές των ομάδων και πλήρης στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής.

Πάντα στην Κιng Bet τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, οι... Γαντι-ρρησίες συνείδησης Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης στο Fight Club και ασφαλώς ο Γιώργος Γεωργίου με την επικαιρότητα από το εγχώριο και διεθνές ποδόσφαιρο.

Στην Κing Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις