King Bet Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:

Η Εθνική μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της έως τώρα στο Ευρωμπάσκετ. Αντίπαλος η Τουρκία και ο Neck The Greek αναλύει τα υπέρ και τα κατά των αντιπάλων μας, αλλά και τα… δικά μας.

Ποιος έχει το προβάδισμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ; Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει την απάντηση, αλλά και σημεία από δύο παιχνίδια της Πρέμιερ.

Τα μπλεξίματα του Φλάβιο Μπριατόρε, η αναρχία των «κόκκινων διαβόλων» και άλλα… απρόβλεπτα από τον Σταύρο Κολίλα.

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στατιστικά στοιχεία, ειδησεογραφία, και στοιχηματική προσέγγιση όλων των αναμετρήσεων, από τον Πάνο Κραψίτη.

Ο Θανάσης Κυλώνης μας πληροφορεί για τον πρώτο τίτλο του Λισάντρο Λόπες στη Γαλλία, ενώ ο Γιώργος Βαβρίτσας έχει… θέμα και προτάσεις από τη Γερμανία.

Το Πάρμα-Παλέρμο δεν είναι ένα απλό ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Ο Ναπολιτάνο το γνωρίζει καλά και το μοιράζεται μαζί σας!

Τα σημεία του Σαββατοκύριακου στις χώρες της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής από τον… μετρ του είδους, Βαγγέλη Λυκάκη.

Οι εξελίξεις στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ανκαρασπορ, ποιου προπονητή το… κεφάλι παίζεται αυτήν την αγωνιστική, ποιο ματς διεξάγεται χωρίς θεατές. Ερωτήσεις που απαντά ο πάντα ενήμερος Νίκος Μποζιονέλος.

Φυσικά, στην King Bet της Παρασκευής θα βρείτε τον Γιώργο Γεωργίου, τον Cool, τους Fight Club, τον Μr X, τον Guru L, τον Sir Ganian, τον Bet Radar, την ομάδα του Τήλε Αστυ και όλες τις στήλες που εσείς, πρώτοι από όλους, θεωρείτε απαραίτητες!

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις