King Bet Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2009


Στατιστικά, προϊστορίες, τα… περίεργα των διαιτητών και φυσικά το ρεπορτάζ των 102 αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι του τριημέρου.

Η φόρμα της Εβερτον και η ανωτερότητα των Λυών, Στουτγάρδη θα φανούν στο γήπεδο σύμφωνα με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Γκολ και θέαμα στο «Θέατρο των ονείρων» βλέπει ο Πάνος Παπατσώρης και μαζί του συμφωνεί απόλυτα ο Γιάννης Καρατζαφέρης.

«Κάνει διαφορά μέσα στην έδρα της η ΤΣΣΚΑ» μας πληροφορεί ο Guru L που δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες του τριημέρου.

Η πιο μισητή ομάδα μετά τη Ρέιντζερς είναι για τη Σέλτικ και τους οπαδούς της η Ραπίντ Βιέννης. 25 χρόνια μετά, οι δυο ομάδες συναντιούνται στο Europa League. Ο Σταύρος Κολίλας έχει το αποκλειστικό.

«Πολλά βάζετε, λίγα παίρνετε». Ραντεβού με τη… γυάλινη σφαίρα τους κάνουν οι Γιάννης Τσαούσης και Κώστας Βαϊμάκης του Fight Club, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου φτιάχνει έναν μικρό απολογισμό για τον φετινό Παναθηναϊκό και αναφέρεται στον καλύτερο του γηπέδου από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Πρώτοι αγώνες για την Ευρωλίγκα, με τη μονομαχία Αρης-Μαρούσι να ξεχωρίζει! Ενημερωθείτε για τα όλα τα νέα των οκτώ αντιπάλων.

Επίσης, θα βρείτε κληρώσεις και μοναδικά tips για το ΚΙΝΟ, αλλά και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του σαββατοκύριακου, όπου εκτός από προϊστορίες και στατιστικά, μπορείτε με μια ματιά να πάρετε μια γεύση για το μέσο όρο αποδόσεων με τον οποίο άνοιξαν οι ξένες εταιρίες.

Στην KINGBET που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις