King Bet Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής:

Τι είδε ο Γιώργος Γεωργίου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και πού πιστεύει ότι θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Βόμβες σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 «βλέπει» ο Νίκος Αβραμίδης και δίνει τα προγνωστικά του μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ.

Με καλή ψυχολογία από τις πρόσφατες επιτυχίες του, ο Νίκος Κουλιανός υπόσχεται ότι θα κρατήσει ψηλά τον πήχη της στήλης και αναγνωρίζει ότι «η Μπάγερν είναι το αφεντικό» στη Γερμανία.

«Μάζευε και ας είναι και ρώγες». Ο Φώντας Τσούνης έχει βρει τις ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και παρότι οι αποδόσεις δεν είναι τόσο ελκυστικές, θα τις ακολουθήσει.

Ενας αιώνας πολέμου, επεισόδιο Νο 134! Η κοιλάδα του Ρουρ στις φλόγες για το Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε, που μπαίνει στο μικροσκόπιο του ειδικού από τη Γερμανία, Γιώργου Βαβρίτσα.

Το «εγώ» του Μουρίνιο και το τρίτο ημίχρονο σε Α' και Β' Ιταλίας από τον μετρ του είδους, Ναπολιτάνο, ενώ στο «Πάμε Ισπανία» ο Γιώργος Χαϊκάλης κάνειμια σύντομη αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τους λόγους που οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» κατέβηκαν στους δρόμους.

«Μπόκα ή Ρίβερ, ποιος είναι ο χειρότερος» αναρωτιέται ο Βαγγέλης Λυκάκης, αναλύοντας τα τεκταινόμενα στα του αργεντίνικου -και όχι μόνο- πρωταθλήματος.

Ολες οι αγαπημένες σας στήλες και τα απαραίτητα στατιστικά για τον δρόμο προς τα κέρδη!

Μην χάσετε την Κing Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις